Nine Star Ki opleiding

 

Nine Star Ki is niet een standaard vorm astrologie maar veel meer een holistische beschouwing van iemands volledige mens zijn. Met behulp van Nine Star Ki wordt op een diep persoonlijk niveau treffend duidelijk welke patronen onbewust een sturende rol spelen in iemands leven. En het Nine Star Ki profiel van iemand verwoord heel helder de voorkeuren, uitdagingen en mogelijkheden die hieruit voort komen.

Inzicht in Nine Star Ki helpt je niet alleen om op persoonlijk niveau tendensen te herkennen. Het helpt je ook om gebeurtenissen op het wereld toneel te duiden en beter te kunnen begrijpen.

 

Opleiding Nine Star Ki astrologie

De Nine Star Ki astrologie opleiding van de Feng Shui Academie bestaat uit een twee-delig traject bestaand uit de cursus Praktisch Nine Star Ki en de Nine Star Ki Specialisatie. De kennis uit de cursus en de Specialisatie samen vormen een volwaardige opleiding in Nine Star Ki.

 

Basis

De basis voor het werken van Nine Star Ki leer je in de cursus Praktisch Nine Star Ki en uiteraard in de jaaropleiding Conceptual Feng Shui Professional.

De cursus geeft je de mogelijkheid om op een toegankelijke manier de basis van Nine Star Ki astrologie te leren gebruiken. Je leert meer over de achtergrond van Nine Star Ki en hoe je een Nine Star Ki profiel kunt uitrekenen en interpreteren. Je gaat hierin vooral aan de slag met je eigen profiel en ontdekt zo wat de uitwerking van de verschillende elementen is op je eigen leven.

Na de cursus heb je inzicht in je eigen Nine Star Ki profiel en begrijp je beter waarom je het leven benadert zoals je dat doet. Daarnaast ben je instaat om het profiel van iemand anders te analyseren en de grote lijnen hierin te duiden.

De volledige beschrijving van de cursus Praktisch Nine Star Ki lees je hier.

 

Verdieping

Na het volgen van de cursus Praktisch Nine Star Ki, kun je eventueel verder met de 4-daagse Nine Star Ki Specialisatie.

Met de Specialisatie krijg je een dieper begrip van wat de uitwerking is van een Nine Star Ki profiel op iemands leven. Je leert hoe het karakteristieke gedrag van de verschillende elementen in de praktijk tot uitdrukking komt en hoe deze samen gaan of juist in conflict raken in relaties met anderen.

Na deze specialisatie beschik je over de vaardigheid en zekerheid om snel inzicht te krijgen in iemands basisvaardigheden, talenten, valkuilen en bijhorende behoeften. Hierdoor kun je op nog treffende wijze vragen beantwoorden en advies uitbrengen welke aansluit op een diep persoonlijk niveau van de klant.

De volledig beschrijving van de Nine Star Ki Specialisatie lees je hier.

 

Praktisch

Alle lessen vinden plaats in Zutphen.

De 4 lesdagen van de cursus zijn van 13:00 uur tot 17:00 uur met een korte pauze.

De 4 lessen voor de Specialisatie zijn van 11:00 uur tot 17:30 uur met een verzorgde lunch.

Het lesgeld voor de cursus bedraagt €495,- Dit bedrag is inclusief een informatieve syllabus, koffie/thee en lekkers.

Het lesgeld voor de Specialisatie bedraagt € 595,- Dit bedrag is inclusief een uitgebreide syllabus, koffie/thee en biologisch-vegetarische soep bij de lunch.

 

Aanmelden

Om de Nine Star Ki opleiding volledige te volgen, moet je je voor zowel de cursus als de Specialisatie apart aanmelden. Meld je eerst aan voor de cursus en vervolgens tijdig voor de Specialisatie om zeker te zijn van een plek en een traject dat goed op elkaar aansluit.

Je kunt de Specialisatie direct aansluitend volgen of op een later moment en zo meer tijd tussen beide delen van je opleiding te laten.

In de agenda vind je de actuele startdata en de mogelijkheid om je aan te melden.

 

 

 

Copyright © 2019 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline