Nine Star Ki Specialisatie

 

Voor een dieper begrip van de patronen en tendsen in iemands leven

 

Nine Star Ki is een geweldig praktische methode om inzicht te krijgen in de energetische blauwdruk die iemands leven bepaald. Het biedt diepgaand inzicht in de spirituele achtergronden en de verborgen missie waarmee een mens aan dit leven op aarde begint. Nine Star Ki is daarom zeer waardevol om in te zetten in bijvoorbeeld het werkveld van een coach of therapeut.

De basis voor het werken van Nine Star Ki leer je in de cursus Praktisch Nine Star Ki en uiteraard in de jaaropleiding Conceptual Feng Shui Professional. Nine Star Ki is echter zo boeiend en biedt zo’n enorm perspectief om mee te werken dat de vraag naar ‘meer’ groot is.

 

Nine Star Ki Specialisatie

Deze Nine Star Ki Specialisatie voldoet aan die vraag. In de Specialisatie krijg je nader inzicht in de uitwerking die ieder element op de startpositie van de Nine Star Ki cyclus heeft. Er wordt uitgelegd wat het principe van een ‘man-on-a-mission’ is en dit wordt onderbouwd vanuit de reguliere astrologie en vanuit andere duiding systemen.

De relatie tussen elementen en gezondheid in relatie tot het Nine Star Ki profiel komt uitgebreid aan bod. Evenals de relatie met de psychologische archetypen en begrippen als introvert en extravert zoals C.G. Jung deze beschreven heeft.

Alles wordt verrijkt en toegelicht aan de hand van levende en zeer karakteristieke voorbeelden en verder verduidelijkt door middel van muziek- en filmfragmenten.

 

Een bedankje…dat is wat ik graag met je wil delen. Een bedankje voor hoe je mij laat kennismaken met Nine Star Ki. Inspirerend en waardevol. Het voelde al als thuiskomen vanaf dag één. Iets wat zo bij me past, waar ik me zo in herken. Maar ook zeker in deze roerige tijden, voelt het als een extra houvast op de weg om bij mezelf te komen en te blijven.
De les van afgelopen vrijdag deed daar nog een schepje bovenop. Want ik voelde je steun toen we spraken over het man-on-the-mission-profiel. Het voelde heel fijn en nieuw om op deze manier begrepen te worden. Dit stukje wat niet uit te leggen valt.
Dus… Dank voor je vertrouwen en openheid. Dank voor het delen van je kennis en kunde. Kortom gewoon bedankt ;-)! Ik hoop nog veel van je te mogen leren.
~ Else
 

Het resultaat voor jou

Na deze specialisatie beschik je over de vaardigheid en zekerheid om snel inzicht te krijgen in iemands basisvaardigheden, talenten, valkuilen en bijhorende behoeften. Hierdoor kun je op nog treffende wijze vragen beantwoorden en advies uitbrengen welke aansluit op een diep persoonlijk niveau van de klant.

 

De kennis uit de Nine Star Ki specialisatie van de Feng Shui Academie is een waardevolle aanvulling op mijn werk als coach. Nine Star Ki astrologie is niet een zoveelste methodiek maar veel meer een holistische beschouwing van iemands volledige mens zijn. Het geeft feilloos inzicht in de persoonlijke voorkeuren en uitdagingen en beschrijft helder de tendensen in iemands leven. Een aanrader voor elke coach, therapeut of beroepsbeoefenaar die de mens als begin en uitgangspunt ziet in de vorming van zijn of haar leven. 

  ~ Wenske Pasman

 

Praktisch

Voor deelname aan deze Specialisatie is basis kennis van Nine Star Ki een vereiste. Hiervoor volstaat het certificaat van deelname aan de cursus Praktisch Nine Star Ki of het diploma (Conceptual) Feng Shui Professional. Toelating tot de Specialisatie op basis van een andere, vergelijkbare opleiding is in overleg.

De lessen zijn van 11:00uur tot 17:30uur

Het lesgeld voor de Specialisatie bedraagt € 595,= Dit bedrag is inclusief een uitgebreide syllabus, koffie/thee en biologisch-vegetarische soep bij de lunch.

De volledige studie informatie hebben we hier voor je op een rijtje gezet.

 

Aanmelden

In de agenda vind je de actuele startdata en de mogelijkheid om je aan te melden.

Copyright © 2020 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline