Cursus Praktisch Nine Star Ki

 

Leer in 4 lesdagen de basis van Nine Star Ki astrologie gebruiken en ontdek de rode draad van jouw eigen profiel

 

Nine Star Ki is weliswaar een van de oudste astrologie vormen ter wereld, maar desondanks verrassend toegankelijk. De cursus praktisch Nine Star Ki geeft je de mogelijkheid om op een toegankelijke manier de basis van Nine Star Ki astrologie te leren gebruiken. Je leert meer over de achtergrond van Nine Star Ki en hoe je een Nine Star Ki profiel kunt uitrekenen en interpreteren.

Dit begint heel praktisch bij jezelf; aan de hand van je geboortedatum wordt je persoonlijke Nine Star Ki profiel uitgerekend. Dit profiel geeft je inzicht in de energetische rode draad van je leven. Het maakt duidelijk met welke talenten en vaardigheden je geboren bent. En het laat zien welke uitdagingen je tegenkomt bij het inzetten van die talenten en vaardigheden. 

Nine Star Ki voorspelt geen gebeurtenissen, maar legt bewegingen uit. Het legt de bewegingen uit van jouw leven: de vormen die het aanneemt en de wegen die het volgt.

Je leert

  • de basis theorie om je eigen Nine Star Ki profiel uit te rekenen
  • de kwaliteiten van de drie verschillende posities van je Nine Star Ki profiel
  • de startpositie van de cyclus van je profiel en de betekenis daarvan
  • de interpretatie van je Nine Star Ki profiel in zijn geheel: wat zijn de kwaliteiten waar je mee geboren bent, welke valkuilen kent je profiel en wat kun je er aan doen om dat op te lossen

 

Het resultaat van deze cursus voor jou

Het levert je op dat je beter begrijpt wie je ten diepste -energetisch- bent. Inzicht in je Nine Star Ki profiel helpt je begrijpen waarom je het leven benadert zoals je dat doet. Het maakt duidelijk met welke talenten en vaardigheden je geboren bent en het laat zien welke struikelblokken je tegenkomt. Deze cursus geeft je bovendien het inzicht om de werking van de elementen ook bij anderen te herkennen, zodat je ook van hen beter begrijpt waarom ze doen zoals ze doen. Maar bovenal helpt Nine Star Ki je om het leven te (her)vinden waarvan het altijd al de bedoeling was dat je dat zou leven.

 

Je gaat niet alleen naar huis met veel praktisch toepasbare kennis, je gaat vooral naar huis met enorm veel inzicht in jezelf.

 

Na het volgen van de cursus Praktisch Nine Star Ki, kun je eventueel verder met de 4-daagse Nine Star Ki Specialisatie. De kennis uit de cursus en de Specialisatie samen vormen een volwaardige opleiding in Nine Star Ki!

 

Praktisch

De lesdagen worden wekelijks op vrijdag gegeven bij de Feng Shui Academie in Zutphen door Nina Elshof.

De lessen zijn van 13:00 uur tot 17:00 uur met een korte pauze.

Het totale cursusgeld bedraagt €495,- inclusief een informatieve syllabus, koffie/thee en lekkers.

De volledige informatie rondom de cursus hebben we hier voor je op een rijtje hebben gezet.

Kijk in de agenda voor de actuele startdata en de mogelijkheid om je aan te melden.

Copyright © 2020 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline