Cursus Praktisch Nine Star Ki

De cursus praktisch Nine Star Ki is dé cursus om op een toegangkelijke manier de basis van Nine Star Ki astrologie te leren gebruiken.

Nine Star Ki is een van de oudste vormen van astrologie ter wereld. Het is heel bijzonder want geen enkele andere duidingstechniek is zo treffend eenvoudig en verrassend verhelderend als Nine Star Ki.

Aan de hand van je geboortedatum wordt je persoonlijke Nine Star Ki profiel uitgerekend. Dit profiel geeft je inzicht in de energetische rode draad van je leven. Het maakt duidelijk met welke talenten en vaardigheden je geboren bent. En het laat zien welke uitdagingen je tegenkomt bij het inzetten van die talenten en vaardigheden. Nine Star Ki voorspelt geen gebeurtenissen, maar legt bewegingen uit. Het legt de bewegingen uit van jouw leven: de vormen die het aanneemt en de wegen die het volgt.

Je leert

Tijdens deze introductie cursus leer je uit welke ingrediënten Nine Star Ki is opgebouwd. Je leert om aan de hand van je eigen geboortedatum, je persoonlijke profiel uit te rekenen. En vervolgens ga je natuurlijk aan de slag om dat profiel te duiden.

Het resultaat van deze cursus is dat je inzicht krijgt in hoe Nine Star Ki werkt en hoe je het kunt toepassen. Je leert de basistechniek van het uitrekenen en interpreteren. De hele cursus is zo ingericht dat je vooral ook leert hoe je eigen energetische rode draad zich door jouw leven weeft en hoe je die kunt herkennen door middel van je persoonlijke Nine Star Ki profiel.

Je gaat niet alleen naar huis met veel praktisch toepasbare kennis, je gaat vooral naar huis met enorm veel inzicht in jezelf.

Praktisch

De lesdagen worden wekelijks op vrijdag gegeven bij de Feng Shui Academie in Zutphen door Nina Elshof.

De lessen zijn van 13:00 uur tot 17:00 uur met een korte pauze.

Het totale cursusgeld bedraagt €495,- inclusief een informatieve syllabus, koffie/thee en lekkers.

De volledige informatie rondom de cursus hebben we hier voor je op een rijtje hebben gezet.

Kijk in de agenda voor de actuele startdata en de mogelijkheid om je aan te melden.

Copyright © 2019 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline