de Accreditaties

 

Op de Feng Shui Academie willen wij iedereen die nieuwsgierig is naar Feng Shui helder en juist informeren. Ook voor wie zich verder wil bekwamen in het werken met Feng Shui vinden wij het van groot belang om een goed gefundeerde en gestructureerde beroepsopleiding te kunnen bieden. 

Daarom kiezen we er voor om ons voortdurend en herhaaldelijk door externe organisaties te laten toetsen op de kwaliteit van onze eigen organisatie en de inhoud van de workshop, modules en lessen die we aanbieden.

De Feng Shui Academie is dan ook geaccrediteerd door het CPION voor het CRKBO-register (BTW-vrijstelling).

Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door KTNO voor BATC, LVNG en VBAG (beroepsopleiding, bij- en nascholing). En acccreditatie door de ZHONG (verlenging) en SNRO (aanvraag) zijn in behandeling.

Daarnaast werken we samen met het UWV aan het vergroten van arbeidskansen.

Lees hieronder het volledige overzicht van de accreditaties en de verschillende voorwaarden. En voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.

 

de Accreditaties

 Feng Shui Academie erkend door CRKBO

De Feng Shui Academie is als organisatie gecertificeerd door het CIPION en geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en is daarmee een officeel erkende onderwijsinstelling voor beroepsonderwijs, die voldoet aan alle kwaliteitseisen.                            

 Feng Shui Academie geaccrediteerd door Zhong

De Feng Shui Academie en de beroepsopleidingen zijn geaccrediteerd door de Zhong. De Zhong is de Nederlandse Vereniging voor Traditonele Chinese Geneeskunde (TCG). Het is een landelijke beroepsvereniging voor TCG therapeuten die onderdag biedt aan alle disiplines binnen de TCG zoals acupunctuur, kruidengeneeskunde, qigong, tuina, shiatsu en voedingsleer.

 Accreditatie Feng Shui Academie bij SNRO in aanvraag

De opleiding Feng Shui Professional is in aanvraag voor de HBO conforme accreditatie bij het SNRO. Het SNRO, Stichting Nederlands Register voor Opleiding, is een onafhangkelijk instituut voor kwaliteitsborging van (beroeps-) opleidingen.

  • Beroepsopleiding Feng Shui Professional: 10 EC
Feng Shui Academie geaccrediteerd door KTNO

 

De beroepsopleiding, het modulaire traject en de masterclasses van de Feng Shui Academie zijn getoetst en geaccrediteerd door Stichting KTNO, een registratie en toetsingsinstituut voor paramedische natuurgeneeskundige opleidingen. Met deze accreditatie worden de opleidingsmogelijkheden van de Feng Shui Academie ook door de beroepsorganistaties LVNG, VBAG en BATC erkend als (bij-)scholing.

  • Beroepsopleiding Feng Shui Professional: 10 EC
  • Feng Shui Level I: 2 EC
  • Nine Star Ki Level I: 2 EC

 

Feng Shui Academie scholingsvoucher UWV

De Feng Shui Academie en het UWV hebben een scholingsovereekomst. Wanneer je als werkzoekende je kansen op werk wilt vergroten kun je onder voorwaarden in aanmerking komen voor een scholingsvoucher van het UWV. Let op! Bespreek de voorwaarden en jouw mogelijkheden voor deze subsidie altijd eerst met je coach van het UWV voordat jij je aanmeldt voor een van onze opleidingen.

Copyright © 2019 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline