Introductie Beroepsopleiding Conceptual Feng Shui Professional

Benieuwd naar onze Beroepsopleiding tot Conceptual Feng Shui Professional?

In deze Introductie met Nina Elshof krijg je antwoord op je vragen en leer je wat het is, wat je ermee kunt en wat de opleiding jouw oplevert! Tevens verteld een oud-student je alles over haar ervaring tijdens de opleiding en op welke manier zij de opgedane kennis nu dagelijks gebruikt in haar werk en leven.

Naast dat je zo kennis kunt maken met Nina en de opleiding, krijg je ruim de gelegenheid om je vragen stellen. Na deze avond beschik je dan ook over alle informatie om weloverwogen een besluit te kunnen nemen of jij in september start met de Beroepsopleiding Conceptual Feng Shui Professional.

Praktisch;

De Introductie vind online plaats, via Zoom. Je kunt zo eenvoudig meedoen vanwaar je op dat moment bent. De link hiervoor ontvang je na je aanmelding en ruim voor aanvang in een aparte mail. Na afloop ontvang je tevens de opname.

Er zijn twee Introductie momenten, dinsdagavond 11 augustus en 1 september, van 19:30 tot 21:00uur. Klik op aanmelden en selecteer in het overzicht het ticket voor het moment dat jouw het beste past.

 

 

 

dinsdag 01 september19:30 tot 21:00onlineDeelname is gratisMeld je hier aan

nieuws archief

Geen nieuws

Copyright © 2020 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline