Workshop Kennismaken met Nine Star Ki

Nine Star Ki is weliswaar een van de oudste astrologie vormen ter wereld, maar desondanks verrassend toegankelijk.

Kennismaken met Nine Star Ki

In deze workshop maak je kennis met wat Nine Star Ki eigenlijk is. Je ontdekt wat het eerste getal van je Nine Star Ki profiel vertelt over hoe jij in het leven staat. En welke invloed de Nine Star Ki energie van dit jaar heeft op jouw leven.

Het resultaat van deze workshop voor jou is;

  • dat je met nieuw begrip naar je persoonlijke eigenschappen kijkt
  • je meer bewust bent van de heersende tendensen in je omgeving en leven
  • en dat je beter weet hoe je op deze energie mee kunt bewegen

 

Praktisch

Je volgt deze workshop voor de speciale kennismakingsprijs van €25,-Dit is inclusief een hand-out met de belangrijkste informatie.

De workshop Kennismaken met Nine Star Ki word gegeven op de Feng Shui Academie in Zutphen.

Vanaf 13:45 uur ontvangen we je graag met een kop thee/koffie en wat lekkers. We starten om 14:00uur en om 16:30uur ga je naar huis met een dieper begrip voor de energetische tendensen in je leven.

De workshop wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers. Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan! Is de workshop vol? Schrijf je dan hier in voor de wachtlijst; je ontvangt dan als eerste toegang tot de ticketverkoop voor de eerst volgende workshop.

 

2 Workshops 1 dag

Nieuw is de mogelijkheid om kennis te maken met Feng Shui én Nine Star Ki op dezelfde dag! Als je belangstelling hebt voor Feng Shui en meer wilt weten over Nine Star Ki bestel dan het COMBI ticket voor deelname aan beide kennismakingsworkshop. Je krijgt een bijzonder interessante zondag en ontvangt nog eens €5,- korting op de speciale kennismakingsprijs!

 

Annuleren

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn om deel te nemen aan de workshop, mail dan je afmelding uiterlijk voor 12:00 uur op de vrijdag voorafgaand aan de workshop naar yinfo@fengshuiacademie.com. Je krijgt dan de mogelijkheid om op een andere datum deel te nemen. Restitutie van het ticket geld vindt niet plaats.

Bij afmeldingen die we na vrijdag 29 juni, 12:00 uur ontvangen vervalt het recht op deelname aan de workshop op een ander moment en vind ook geen restitutie plaats.

 

zaterdag 20 juni14:00 tot 16:30Feng Shui Academie, ZutphenSpeciale kennismakingsprijs van €25,- of €45,- voor 2 workshops op 1 dagBestel hier je ticket

nieuws archief

Geen nieuws

Copyright © 2020 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline