Workshop Kennismaken met Feng Shui

Je huis is belangrijk voor jou.

Je kunt genieten van een mooie bos bloemen op tafel en je vindt het leuk om nieuwe woonspulletjes te kopen. Maar heel vaak geven die spulletjes niet de prettige sfeer die je voor ogen had. En blijf je schuiven met de opstelling van meubels en decoratie omdat het nog niet goed voelt.

Je bent heel bewust bezig om van je huis een persoonlijk Thuis te maken maar ergens lukt het niet om het evenwicht te vinden wat je wel zoekt.

 

Feng Shui biedt hierin de oplossing!

Feng Shui geeft je inzicht in het effect van een (woon-)omgeving op de mens. Dit maakt het mogelijk om vage gevoelens van sfeer te vertalen naar concrete woorden en reikt je praktische handvatten aan om de harmonie waar nodig te herstellen of te verbeteren.

In deze workshop maak je kennis met de werking van Feng Shui; het is geen opleiding! In 2,5 uur ontdek je een nieuwe, meer harmonieuze manier van kijken naar en omgaan met je huis.

 

Het resultaat van deze workshop voor jou is;

  • Dat je met anderen ogen naar je eigen huis kijkt
  • Je begrijpt hoe je met eenvoudige middelen een prettige sfeer creëert
  • Hoe je een ophoping van spullen en samenklontering van rommel kunt voorkomen
  • En wat je kunt doen om een betere invulling te geven aan de onbeminde plekken in je woning

 

Praktisch

Je volgt deze workshop voor de speciale kennismakingsprijs van €25,- Dit is inclusief een hand-out met de belangrijkste informatie. We vragen je om één uitgeprinte foto van een ruimte in je huis mee te nemen waar je graag iets meer over wilt weten.

De workshop Kennismaken met Feng Shui word gegeven op de Feng Shui Academie in Zutphen. Vanaf 09:45 uur ontvangen we je graag met een kop thee/koffie en wat lekkers. We starten om 10:00uur en om 12:30uur ga je vol nieuwe Feng Shui kennis en wooninspiratie naar huis!

De workshop wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers. Wil je erbij zijn? Meld je dan direct aan! Deze workshop is zeer gewild en daarom steeds razendsnel uitverkocht.

Is de workshop vol? Schrijf je dan hier in voor de wachtlijst; je ontvangt dan als eerste toegang tot de ticketverkoop voor de eerst volgende workshop.

 

2 Workshops 1 dag

Nieuw is de mogelijkheid om kennis te maken met Feng Shui én Nine Star Ki op dezelfde dag! Als je belangstelling hebt voor Feng Shui en meer wilt weten over Nine Star Ki bestel dan het COMBI ticket voor deelname aan beide kennismakingsworkshop. Je krijgt een bijzonder interessante zondag en ontvangt nog eens €5,- korting op de speciale kennismakingsprijs!

 

Annuleren

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn om deel te nemen aan de workshop, mail dan je afmelding uiterlijk voor 12:00 uur op de vrijdag voorafgaand aan de workshop naar yinfo@fengshuiacademie.com. Je krijgt dan de mogelijkheid om op een andere datum deel te nemen. Restitutie van het ticket geld vindt niet plaats.

Bij afmeldingen die we na vrijdag 29 juni, 12:00 uur ontvangen vervalt het recht op deelname aan de workshop op een ander moment en vind ook geen restitutie plaats.

 

zaterdag 20 juni10:00 tot 12:30Feng Shui Academie, ZutphenSpeciale kennismakingsprijs van €25,- Of €45,- voor 2 workshops op 1 dagBestel hier je ticket

nieuws archief

Geen nieuws

Copyright © 2020 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline