Opleiding Conceptual Feng Shui Professional

De beroepsopleiding tot Conceptual Feng Shui Professional is bedoeld voor iedereen die van Feng Shui haar of zijn werk wil maken of een kennisfundament wil leggen vanuit persoonlijke interesse.

Jij hebt een voorliefde voor bijzondere interieurs en mooie meubels. Je betrapt jezelf er wel eens op dat je graag bij mensen naar binnen kijkt. Gewoon omdat je reuze nieuwsgierig bent naar welke mensen er wonen en hoe hun huis eruitziet! Instinctief voel je dat iemands woonomgeving veel over die persoon kan vertellen.

 

 

Opleiding Conceptual Feng Shui Professional

 

Met de erkende opleiding tot Conceptual Feng Shui Professional leer je om met gebruik van de Feng Shui de relatie tussen de mens en zijn omgeving op een gestructureerde manier te analyseren en te duiden.

Zo kun je heel duidelijk uitleggen wat het effect is van de omgeving op iemands gemoed. En ook concrete handvatten geven om dit waar nodig te verbeteren.

De opleiding is ervaringsgericht zodat je Feng Shui en Nine Star Ki echt op een dieper niveau leert kennen, doorgronden en toepassen. Hiermee leer je eerst je eigen leven beter in balans te brengen, te optimaliseren en jouw welbevinden te vergroten. Vervolgens kun je na het voltooien van de volledige opleiding ook anderen helpen hetzelfde te bereiken.

Daarnaast biedt de opleiding aan ieder die betrokken is bij de ontwikkeling, vormgeving en inrichting van onze directe leefomgeving de mogelijkheid om meer te leren over de invloed die de omgeving heeft op de gebruikers ervan.

De kennis opgedaan gedurende deze beroepsopleiding is verder zeer geschikt om als verdieping toe te passen naast een bestaande - therapeutische - beroepspraktijk.

Een uitgebreide en onderbouwde beschrijving van deze erkende jaaropleiding lees je hier.

 

“Deze opleiding houdt je een spiegel voor en daagt je uit naar jezelf te kijken. Je bent zelf, en ook je huis, de casus voor zelfinzicht, met als doel uiteindelijk een goede adviseur voor anderen te kunnen zijn."

Raymond Vijverberg, afgestudeerd als Conceptual Feng Shui Professional

 

opzet:

De jaaropleiding tot Conceptual Feng Shui Professional kent een hybride leervorm waarin live bijeenkomsten zijn gecombineerd met online lesdagen die je op elk gewenste plek kunt volgen
 
De hybride leervorm is opgebouwd rond 4 tweedaagse masterclasses. Deze masterclasses vinden live plaats in Zutphen op een prachtige locatie. Ruim, licht, met een schitterende tuin en van alle gemakken voorzien!
 
Tijdens deze masterclasses wordt een intensieve basis gelegd waarop in de weken tussen de classes door, via online lessen en zelfstudieopdrachten verder wordt gebouwd.

De online lessen komen tweewekelijks beschikbaar en zorgen daarmee voor een fijn ritme in de lesopbouw en het aanbod. Daarnaast vindt er tweewekelijks een online Q&A meeting plaats waarin Nina de behandelde lessen bespreekt en vragen beantwoord.

Gedurende de opleiding heb je toegang tot de online leeromgeving. Hier vind je een overzicht van alle lessen terug, worden aanvullende materialen en extra informatie gedeel en is er meer dan voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten, vragen te stellen en te discussiëren.

 

"Ik wil niet dat de mensen de theorie uit hun hoofd leren, maar de theorie gaan invoelen en beleven."

Nina Elshof, Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki master en hoofddocent

 

praktisch:

  • 4 verzorgde twee-daagse masterclasses inclusief koffie/thee, biologisch-vegetarische lunch en versnaperingen
  • 4 depth talks op de eerste avond van elke masterclass
  • 45 video lessen van elk een half uur behandelen helder en concreet een specifiek onderwerp
  • twee-wekelijke live Q&A bijeenkomst in de online classroom
  • twee-wekelijkse huiswerkopdrachten
  • 4 praktijkopdrachten
  • exclusief toegang tot de besloten, online leeromgeving gedurende hele studiejaar
  • mensgerichte studentenbegeleiding
  • uitgebreide syllabus

Het totale lesgeld bedraagt € 3.740,= dit is inclusief het inschrijfgeld. Bij aanmelding dient het inschrijfgeld van € 250,= te worden voldaan. 

De volledige voorwaarden en alle praktische studieinformatie staan hier overzichtelijk op een rijtje voor je klaar.

 

“Het heeft me opgeleverd dat ik me rijk en energiek voel en meer in mijn kracht ben gekomen. Er is veel aan het licht gekomen waar ik mee aan de slag kan; voor mezelf maar hopelijk ook voor anderen!”

Floor, afgestudeerd als Conceptual Feng Shui Professional

Start september:

De opleiding start september 2020 met een nieuwe groep van maximaal 18 deelnemers

  • 14 en 15 September ma-di groep; de masterclasses van deze groep vinden op maandag en dinsdag plaats. Het volledige lesrooster kun je hier downloaden

 

Annulering: 

Mocht je door omstandigheden verhinderd zijn deel te nemen aan de opleiding waarvoor je je hebt ingeschreven, dan dien je dit schriftelijk (per mail) kenbaar te maken. Het betaalde inschrijfgeld wordt gerestitueerd indien je annulering binnen 10 dagen na inschrijfdatum bij ons binnen is. Bij annulering na 10 dagen vervalt het recht op restitutie van het inschrijfgeld, maar het eventueel reeds betaalde resterende lesgeld wordt dan wel gerestitueerd. 

Bij onvoldoende aanmeldingen of overmacht behoudt de Feng Shui Academie zich het recht voor de opleiding te annuleren, of naar een latere datum door te schuiven. Het betaalde inschrijfgeld of lesgeld wordt in dat geval volledig gerestitueerd. Mocht annulering van een opleiding noodzakelijk zijn, dan geschiedt dit tot uiterlijk één week voor aanvang van de betreffende opleiding.

maandag 14 september10:00 tot 18:00Zutphen & onlineHet inschrijfgeld bedraagt € 250,= en dient bij aanmelding te worden voldaan.Klik hier om je aan te melden

nieuws archief

Geen nieuws

Copyright © 2020 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline