Opleiding Conceptual Feng Shui Professional

Jij hebt een voorliefde voor bijzondere interieurs en mooie meubels. Je betrapt jezelf er wel eens op dat je graag bij mensen naar binnen kijkt. Gewoon omdat je reuze nieuwsgierig bent naar welke mensen er wonen en hoe hun huis eruitziet! Instinctief voel je dat iemands woonomgeving veel over die persoon kan vertellen.

Hoe waardevol zou het zijn als je de vaardigheden had om jouw waarneming in begrijpbare woorden te kunnen benoemen? Zodat je heel duidelijk kunt uitleggen wat het effect is van de omgeving op iemands gemoed. En ook concrete handvatten kunt geven om dit waar nodig te verbeteren.

Mooi toch?

 

Opleiding Conceptual Feng Shui Professional

Met de erkende opleiding tot Conceptual Feng Shui Professional leer je om met gebruik van de Feng Shui de relatie tussen de mens en zijn omgeving op een gestructureerde manier te analyseren en te duiden.

Hiermee leer je eerst eigen leven beter in balans te brengen, te optimaliseren en jouw welbevinden te vergroten. Vervolgens kun je na het voltooien van de volledige opleiding als Feng Shui Professional ook anderen helpen hetzelfde te bereiken.

De opleiding is bedoeld voor iedereen die van Feng Shui zijn of haar werk wil maken. En bij wil dragen aan een betere leef- en werkomgeving waar mensen zich prettig en kunnen voelen. Ook is de opleiding geschikt om toe te passen naast een bestaande beroepspraktijk.

Een uitgebreide en onderbouwde beschrijving van deze erkende jaaropleiding lees je hier.

 

“Deze opleiding houdt je een spiegel voor en daagt je uit naar jezelf te kijken. Je bent zelf, en ook je huis, de casus voor zelfinzicht, met als doel uiteindelijk een goede adviseur voor anderen te kunnen zijn."

Raymond Vijverberg, afgestudeerd als Feng Shui Professional

 

opzet:

In deze tijd waarin de druk op het milieu, op onze agenda en op de Nederlandse wegen alleen maar toeneemt, vinden we het niet meer passend om een opleiding aan te bieden waar mensen wekelijks voor moeten reizen. Immers, de meeste van onze studenten komen uit alle uithoeken van het land!
 
De jaaropleiding tot Conceptual Feng Shui Professional heeft daarom een leervorm waarin live bijeenkomsten zijn gecombineerd met online lesdagen die je op elk gewenste plek kunt volgen.
 
Deze hybride leervorm wordt aangeboden in een 1-jarige, doorlopend traject waarvan de basis wordt gevormd door vier live masterclasses van een weekend. Deze masterclasses vinden live plaats in Zutphen op een prachtige locatie. Ruim, licht, met een schitterende tuin en van alle gemakken voorzien!
 
Tijdens deze masterclasses wordt een intensieve basis gelegd waarop in de weken tussen de classes door, via online lessen en zelfstudieopdrachten verder wordt gebouwd.
 
De online lessen komen twee-wekelijks beschikbaar en zorgen daarmee voor een fijn ritme in de lesopbouw en het aanbod. Daarnaast vind er eens per maand een online Q&A meeting plaats waarin Nina de behandelde lessen bespreekt en vragen beantwoord.
 
Gedurende de opleiding heb je toegang tot de online leeromgeving. Hier vind je een overzicht van alle lessen terug, worden aanvullende materialen en extra informatie gedeel en is er meer dan voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten, vragen te stellen en te discussiëren.

 

"Ik wil niet dat de mensen de theorie uit hun hoofd leren, maar de theorie gaan invoelen en beleven."

Nina Elshof, Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki master en hoofddocent

 

praktisch:

  • 4 volledig verzorgde twee-daagse masterclasses inclusief en koffie/thee, biologisch-vegetarische lunch en versnaperingen gedurende de classes
  • 4 depth talks op de eerste avond van elke masterclass
  • exclusief toegang tot de besloten, online leeromgeving gedurende de hele studiejaar
  • 45 video lessen van elk een half uur behandelen helder en concreet een specifiek onderwerp
  • twee-wekelijke live Q&A bijeenkomst in de online classroom
  • 4 praktijkopdrachten
  • twee-wekelijkse huiswerkopdrachten
  • uitgebreide syllabus

Het totale lesgeld bedraagt € 3.740,= dit is inclusief het inschrijfgeld. Bij aanmelding dient het inschrijfgeld van € 250,= te worden voldaan. 

De volledige voorwaarden en alle praktische studieinformatie staan hier overzichtelijk op een rijtje voor je klaar.

Start februari:

De opleiding start 3 februari in één groep van maximaal 18 deelnemers; de masterclasses van deze groep vinden altijd op maandag en dinsdag plaats.

Aanmelden voor deze opleiding kan tot en met vrijdag 31 januari, 23:59uur via onderstaande link.

Start september:

De opleiding start begin september 2020 in twee groep van elk maximaal 18 deelnemers

  • een za-zo groep; de masterclasses van deze groep vinden altijd op zaterdag en zondag plaats
  • een ma-di groep; de masterclasses van deze groep vinden altijd op maandag en dinsdag plaats

De exacte startdata en de mogelijkheid om je in te schrijven worden binnenkort bekend gemaakt. Meld je aan voor onze mailings om op de hoogte te blijven!

 

Annulering: 

Mocht je door omstandigheden verhinderd zijn deel te nemen aan de opleiding waarvoor je je hebt ingeschreven, dan dien je dit schriftelijk (per mail) kenbaar te maken. Het betaalde inschrijfgeld wordt gerestitueerd indien je annulering binnen 10 dagen na inschrijfdatum bij ons binnen is. Bij annulering na 10 dagen vervalt het recht op restitutie van het inschrijfgeld, maar het eventueel reeds betaalde resterende lesgeld wordt dan wel gerestitueerd. 

Bij onvoldoende aanmeldingen of overmacht behoudt de Feng Shui Academie zich het recht voor de opleiding te annuleren, of naar een latere datum door te schuiven. Het betaalde inschrijfgeld of lesgeld wordt in dat geval volledig gerestitueerd. Mocht annulering van een opleiding noodzakelijk zijn, dan geschiedt dit tot uiterlijk één week voor aanvang van de betreffende opleiding.

dinsdag 01 september10:30 tot 18:00Zutphen & onlineHet inschrijfgeld bedraagt € 250,= en dient bij aanmelding te worden voldaan.Meld je hier aan voor de februari opleiding

nieuws archief

Geen nieuws

Copyright © 2020 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline