Nine Star Ki voorspelling 2020 course

 • Zoek je naar houvast in een voortdurend veranderende wereld? 
 • Wil je de gebeurtenissen in je leven en in je omgeving beter kunnen begrijpen? 
 • Wil je keuzes kunnen maken op basis van vertrouwen en inzicht? 
 • En wil je weten hoe je zonder jezelf te verliezen of het gevoel tegen de stroom in te worstelen juist optimaal gebruik kunt maken van de heersende energie?  

 

Dan is de online Nine Star Ki voorspelling 2020 course speciaal voor jou!

 

In haar Nine Star Ki voorspelling verteld Nina Elshof precies wat je in het jaar 2020 mag verwachten. Ze beschrijft de energetische tendens van dit jaar en de mogelijke uitwerking daarvan in ons persoonlijke leven en de maatschappij. Daarnaast ontvang je elke maand een uitgebreid beschrijving van de Nine Star Ki energie van de Volle Maan.

De kennis uit deze voorspellingen geeft je helderheid over wat 2020 je brengt. En het laat je de mogelijkheden zien hoe jij daar optimaal gebruik van kunt maken.

 

"Spiritueel volwassen worden is dat je leert je eigen stinkende sokken te wassen. Het gaat erom dat je het doet voor jezelf. Want de verbetering aan jezelf, is een verbetering aan het collectief"

~ Nina Elshof tijdens het Nine star Ki voorspelling 2020 live event

 

Krijg alle inzichten in de Nine Star Ki voorspelling 2020 course

De Nine Star Ki voorspelling wordt jaarlijks exclusief gedeeld in een eenmalig, live event. Tientallen belangstellenden worden persoonlijke door Nina meegenomen in een uitleg welke veranderingen zowel collectief als persoonlijk te wachten staan in het jaar dat voor ons ligt. Met de Nine Star Ki voorspelling 2020 course kun je alle gedeelde kennis en inzichten van deze dag integraal terug kijken!

Voor slechts €49,95 krijg je onbeperkt toegang tot de volledige online course en meer!

Je ontvangt;

 • de integrale video registratie van deze exclusieve dag, opgedeeld in overzichtelijke video's per element
 • uitleg over wat Nine Star Ki astrologie is, hoe het werkt en hoe je jouw eigen Nine Star Ki element berekent 
 • Nina's uitgebreide voorspelling over hoe 7-metaal de energie van 2020 beïnvloed en welk effect dat heeft
 • beschrijving van de verschillende karaktereigenschappen per element
 • EXTRA: 'De waarde van 7-metaal voor 2020 per element' Acht artikelen met de uitwerking van het metaal-jaar op elk individuele Nine Star Ki element.
 • BONUS: het speciale Nine Star Ki voorspelling 2020 eventmagazine met verdiepingsvragen, achtergrond informatie en ruimte voor het verwerken van alle informatie uit de course. Download en print het magazine voor je eigen gebruik
 • EXTRA: Gedurende het jaar wordt de course verder aangevuld met nieuwe achtergrond artikelen en Nine Star Ki - Live video's die inzicht én antwoord geven op de huidige COVID-19 crisis

PLUS je ontvangt elke maand Nina's volledige beschrijving van het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan. Zodat je precies weet wat de energetische toon is van die maand en waar de focus ligt per element.

 

"Ongelofelijk bedankt voor deze online lessen die je zo zorgvuldig hebt samengesteld en gedeeld. Ik heb er met veel respect en bewondering vandaag naar gekeken (eigenlijk gisteren) en heb alles gezien behalve de toegift over alle elementen. Maar het is nu tijd voor zelfzorg in de vorm van mijn bed. Jouw verhaal doet me een beetje aan een oudejaarsconference denken maar dan met een grote dosis nieuw jaar. Terugkijken wat er was, wat er speelt en wat er gaat komen op een toegankelijke manier en met humor. Echt super knap en smaakt naar meer! Volgend jaar ben ik er zeker live bij!"

~ Eveline, deelnemer in de Nine star Ki voorspelling 2020 course

 

Het resultaat voor jou;

We leven in verwarrende tijden. De Nine Star Ki voorspelling 2020 course helpt je een dieper inzicht te krijgen in de gebeurtenissen in je leven. Hierdoor begrijp je de onderliggende intenties beter, kun je makkelijker woorden geven aan wat je voelt en wordt het duidelijk welke levenslessen jij hieruit kunt meenemen.

Deze herkenning brengt een innerlijke rust; je ziet en ervaart hoe alles samenvalt en op een zekere manier 'klopt'.

Daarnaast krijg je ook eerder zicht op de nieuwe mogelijkheden die zich aandienen en kun je heldere keuzes maken in wat je oppakt of waar je juist mee stopt.

 

"Ontzettend bedankt voor al je wijsheid, warmte en betrokkenheid. Ik heb van jou een persoonlijk consult mogen ontvangen en je hebt tips en richting gegeven toen wij ons nieuwe huis betrokken. Daarnaast wil ik jou en je team erg bedanken voor de zeer uitgebreide en waardevolle informatie die in deze cursus te vinden is. Het is met recht een cursus te noemen, misschien doet 'cursus' wel tekort hieraan. Het voelt voor mij echter bijna als stelen en geeft mij bijna een beschamend gevoel dat ik er maar 50 euro voor betaald heb. Het is voor mij meer waard."

~ Bas, deelnemer in de Nine star Ki voorspelling 2020 course

 

Praktisch;

Bestel de Nine Star Ki voorspelling course eenvoudig via ons ticketsysteem. Eventuele kortingscodes kun je invullen aan het einde van het bestelproces. Na afronding van je bestelling word je automatisch doorverwezen naar het inlogscherm van de online leeromgeving. Deze toegangslink ontvang je ook op het ticket in de bevestigingsmail.

 

woensdag 15 januarit/mwoensdag 20 januariOnline€49,95 voor onbeperkt toegang tot alle materialen en elke maand de nieuwste Volle Maan blogBestel de Nine Star Ki voorspelling 2020 course

nieuws archief

Geen nieuws

Copyright © 2020 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline