Nine Star Ki voorspelling 2020 course

  • Zoek je naar houvast in een voortdurend veranderende wereld? 
  • Wil je de gebeurtenissen in je leven en in je omgeving beter kunnen begrijpen? 
  • Wil je keuzes kunnen maken op basis van vertrouwen en inzicht? 
  • En wil je weten hoe je zonder jezelf te verliezen of voortdurende tegen de stroom in te moeten worstel juist optimaal gebruik kunt maken van de heersende energie?  

Dan is de online Nine Star Ki voorspelling 2020 course speciaal voor jou!

 

In haar Nine Star Ki voorspelling verteld Nina Elshof precies wat je in het jaar 2020 mag verwachten. Ze beschrijft de energetische tendens van dit jaar en de mogelijke uitwerking daarvan in ons persoonlijke leven en de maatschappij. De kennis uit deze voorspellingen geeft je helderheid over wat 2020 je brengt. En het laat je de mogelijkheden zien hoe jij daar optimaal gebruik van kunt maken.

 

"Spiritueel volwassen worden is dat je leert je eigen stinkende sokken te wassen. Het gaat erom dat je het doet voor jezelf. Want de verbetering aan jezelf, is een verbetering aan het collectief"

~ Nina Elshof tijdens het Nine star Ki voorspelling 2020 live event

 

Krijg alle inzichten in de Nine Star Ki voorspelling 2020 course

De Nine Star Ki voorspelling wordt jaarlijks exclusief gedeeld in een eenmalig, live event. Tientallen belangstellenden worden persoonlijke door Nina meegenomen in een uitleg welke veranderingen zowel collectief als persoonlijk te wachten staan in het jaar dat voor ons ligt. Met de Nine Star Ki voorspelling 2020 course kun je alle gedeelde kennis en inzichten van deze dag integraal terug kijken!

Voor slechts €49,95 krijg je onbeperkt toegang tot de volledige online course en meer

Je ontvangt;

  • de integrale video registratie van deze exclusieve dag, opgedeeld in overzichtelijke video's per onderwerp/element
  • uitleg over wat Nine Star Ki astrologie is, hoe het werkt en hoe je jouw eigen Nine Star Ki element berekent 
  • Nina's uitgebreide voorspelling over hoe 7-metaal de energie van 2020 beïnvloed en welk effect dat heeft
  • beschrijving van de verschillende karaktereigenschappen per element
  • EXTRA: 'De waarde van 7-metaal voor 2020 per element' Acht verdiepende artikelen met de uitwerking van het metaal-jaar op elk individuele Nine Star Ki element!
  • BONUS: het speciale Nine Star Ki voorspelling 2020 eventmagazine met verdiepingsvragen, achtergrond informatie en ruimte voor het verwerken van alle informatie uit de course. Download en print het magazine voor je eigen gebruik.

 

Het resultaat voor jou;

De Nine Star Ki voorspelling 2020 course helpt je een dieper inzicht te krijgen in de gebeurtenissen in je leven. Hierdoor begrijp je de onderliggende intenties beter, kun je makkelijker woorden geven aan wat je voelt en wordt het duidelijk welke levenslessen jij hieruit kunt meenemen.

Deze herkenning brengt een innerlijke rust; je ziet en ervaart hoe alles samenvalt en op een zekere manier 'klopt'.

Daarnaast krijg je ook eerder zicht op de nieuwe mogelijkheden die zich aandienen en kun je heldere keuzes maken in wat je oppakt of waar je juist mee stopt.

 
Praktisch;
 
Het snelst bestel je de Nine Star Ki voorspelling 2020 course middels onderstaande bestellink. Na betaling heb je direct toegang tot de online leeromgeving en de course.
 
Heb je geen mogelijkheid om te betalen met een creditcard? Registreer je dan hier via ons ticketsysteem. Na betaling middels iDEAL ontvang je per mail een bevestiging met link voor direct entree tot de online course.

 

woensdag 15 januarit/mwoensdag 20 januariOnline€49,95 voor onbeperkt toegang tot alle materialen en video'sBestel de Nine Star Ki voorspelling 2020 course

nieuws archief

Geen nieuws

Copyright © 2020 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline