Workshop Kennismaken met Nine Star Ki

Nine Star Ki is weliswaar een van de oudste astrologie vormen ter wereld, maar desondanks verrassend toegankelijk.

In deze workshop maak je kennis met wat Nine Star Ki eigenlijk is. Je ontdekt wat het eerste getal van je Nine Star Ki profiel vertelt over hoe jij in het leven staat. En welke invloed de Nine Star Ki energie van dit jaar heeft op jouw leven.

Het resultaat van deze workshop voor jou is;

  • dat je met nieuw begrip naar je persoonlijke eigenschappen kijkt
  • je meer bewust bent van de heersende tendensen in je omgeving en leven
  • en dat je beter weet hoe je op deze energie mee kunt bewegen

Praktisch

Je volgt deze workshop voor de speciale kennismakingsprijs van €25,-Dit is inclusief een hand-out met de belangrijkste informatie.

De workshop Kennismaken met Nine Star Ki word gegeven op de Feng Shui Academie in Zutphen.

Vanaf 09:45 uur ontvangen we je graag met een kop thee/koffie en wat lekkers. We starten om 10:00uur en om 12:30uur ga je naar huis met een dieper begrip voor de energetische tendensen in je leven.

De workshop wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers. Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan! De allereerste editie van de workshop zat namelijk binnen 2 dagen al vol.

NB: Vul bij het bestellen je geboortedata volledig en juist in. Deze zijn nodig voor het berekenen van je persoonlijke Nine Star Ki getal. Uitleg volgt uiteraard in de workshop ; )

 

Annuleren

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn om deel te nemen aan de workshop, mail dan je afmelding uiterlijk voor 12:00 uur op de vrijdag voorafgaand aan de workshop naar yinfo@fengshuiacademie.com. Je krijgt dan de mogelijkheid om op een andere datum deel te nemen. Restitutie van het ticket geld vindt niet plaats.

Bij afmeldingen die we na vrijdag 24 januari, 12:00 uur ontvangen vervalt het recht op deelname aan de workshop op een ander moment en vind ook geen restitutie plaats. 

zondag 26 januari10:00 tot 12:30Feng Shui Academie, ZutphenSpeciale kennismakingsprijs van €25,-Bestel hier je ticket

nieuws archief

Geen nieuws

Copyright © 2020 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline