Workshop Kennismaken met Feng Shui

Je huis is belangrijk voor jou.

Je kunt genieten van een mooie bos bloemen op tafel en je vindt het leuk om nieuwe woonspulletjes te kopen. Maar heel vaak geven die spulletjes niet de prettige sfeer die je voor ogen had. En blijf je schuiven met de opstelling van meubels en decoratie omdat het nog niet goed voelt.

Je bent heel bewust bezig om van je huis een persoonlijk Thuis te maken maar ergens lukt het niet om het evenwicht te vinden wat je wel zoekt.

 

Feng Shui biedt hierin de oplossing!

Feng Shui geeft je inzicht in het effect van een (woon-)omgeving op de mens. Dit maakt het mogelijk om vage gevoelens van sfeer te vertalen naar concrete woorden en reikt je praktische handvatten aan om de harmonie waar nodig te herstellen of te verbeteren.

 

In de workshop Kennismaken met Feng Shui leer je meer over de werking en het gebruik van Feng Shui. Je leert hoe je vanuit de Feng Shui naar je woonomgeving kunt kijken, wat de Ba gua is en hoe je dit raster kunt gebruiken om de energetische plattegrond van een woning te lezen.

 

Het resultaat van deze workshop voor jou is;

  • Dat je met anderen ogen naar je eigen huis kijkt
  • Je begrijpt hoe je met eenvoudige middelen een prettige sfeer creëert
  • Hoe je een ophoping van spullen en samenklontering van rommel kunt voorkomen
  • En wat je kunt doen om een betere invulling te geven aan de onbeminde plekken in je woning

 

Praktisch

Je volgt deze workshop voor de speciale kennismakingsprijs van €25,- Dit is inclusief een hand-out met de belangrijkste informatie. We vragen je om één uitgeprinte foto van een ruimte in je huis mee te nemen waar je graag iets meer over wilt weten.

De workshop Kennismaken met Feng Shui word gegeven op de Feng Shui Academie in Zutphen. Vanaf 09:45 uur ontvangen we je graag met een kop thee/koffie en wat lekkers. We starten om 10:00uur en om 12:30uur ga je vol nieuwe Feng Shui kennis en wooninspiratie weer naar huis!

De workshop wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers. Wil je erbij zijn? Meld je dan direct aan! Deze workshop is zeer gewild en daarom steeds razendsnel uitverkocht.

NB: Vul bij het bestellen je geboortedata volledig en juist in. Deze zijn nodig voor het berekenen van je persoonlijke Nine Star Ki getal. Uitleg volgt uiteraard in de workshop ; )

Is de workshop vol? Schrijf je dan hier in voor de wachtlijst; je ontvangt dan als eerste toegang tot de ticketverkoop voor de eerst volgende workshop.

 

Annuleren

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn om deel te nemen aan de workshop, mail dan je afmelding uiterlijk voor 12:00 uur op de vrijdag voorafgaand aan de workshop naar yinfo@fengshuiacademie.com. Je krijgt dan de mogelijkheid om op een andere datum deel te nemen. Restitutie van het ticket geld vindt niet plaats.

Bij afmeldingen die we na vrijdag 21 februari, 12:00 uur ontvangen vervalt het recht op deelname aan de workshop op een ander moment en vind ook geen restitutie plaats.

 

zondag 23 februari10:00 tot 12:30Feng Shui Academie, Zutphen€ 25,- inclusief koffie/thee en iets lekkersBestel hier je ticket

nieuws archief

Geen nieuws

Copyright © 2020 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline