Lezing Nine Star Ki astrologie

Op woensdag 11 december verzorgt Nina Elshof in de voormalige kerk van Op Hodenpijl een lezing over Nine Star Ki.

Geen enkele andere duidingstechniek is zo verrassend eenvoudig en treffend verhelderend als Nine Star Ki. Aan de hand van je geboortedatum wordt je persoonlijke Nine Star Ki profiel uitgerekend. Dit profiel geeft je inzicht in de energetische rode draad van je leven. Het maakt duidelijk met welke talenten en vaardigheden je geboren bent. En het laat zien welke uitdagingen je tegenkomt bij het inzetten van die talenten en vaardigheden.

Nine Star Ki voorspelt geen gebeurtenissen, maar legt bewegingen uit. Het legt de bewegingen uit van jouw leven: de vormen die het aanneemt en de wegen die het volgt.

Tijdens de lezing legt Nina uit hoe Nine Star Ki je inzicht kan geven in die bewegingen.

Het effect van Nine Star Ki is dat je met meer liefde naar jezelf kunt kijken. Het maakt je bewust van processen en patronen in je leven. Je krijgt daardoor de mogelijkheid om te kiezen en je leven op een andere, meer bewuste wijze, richting te geven. En je krijgt daardoor ook een veel duidelijker beeld welke processen zich op een bepaalt moment om jou heen afspelen en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Locatie: Op Hodenpijl
            Rijksstraatweg 20-22
            2636 AX Schipluiden

Entree: € 16,50 inclusief thee na afloop. Inclusief maaltijd: € 37,-

woensdag 11 december20:00 tot 22:00Op Hodenpijl, Schipluiden€16,50. Inclusief maaltijd €37,-Meld je aan voor deze lezing via de website van Op Hodenpijl

nieuws archief

Geen nieuws

Copyright © 2019 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline