NU 50% KORTING! Online course Nine Star Ki voorspelling 2019

Zoek je naar houvast in een voortdurend veranderende wereld? Wil je de gebeurtenissen in je leven en in je omgeving beter kunnen begrijpen? En wil je jouw eigen reacties daarop beter kunnen plaatsen?

In de Nine Star Ki voorspelling 2019 course verteld Nina Elshof wat je van dit aarde-jaar mag verwachten. Ze beschrijft de energetische tendens en de mogelijke uitwerking daarvan in ons (maatschappelijke-) leven.

 

De Nine Star Ki voorspelling 2019 course

De Nine Star Ki voorspelling wordt jaarlijks exclusief gedeeld in een eenmalig, live event. Tientallen belangstellenden worden persoonlijke door Nina meegenomen in een uitleg welke veranderingen zowel collectief als persoonlijk te wachten staan in het jaar dat voor ons ligt. Met de Nine Star Ki voorspelling 2019 course krijg je onbeperkt toegang tot de 3-delige integrale video registratie van deze exclusieve dag. Maar er is meer!

In de online Nine Star Ki voorspelling course leer je;

  • hoe 8-aarde de energie van 2019 bepaalt
  • wat jouw Nine Star Ki element is
  • wat de verschillende karaktereigenschappen van elk element is
  • EXTRA: ‘De waarde van 8-aarde voor 2019 per element‘ Acht verdiepende artikelen met de uitwerking van het aarde-jaar voor elk individuele Nine Star Ki element! Dit geeft je inzicht in mogelijke uitdagingen maar vooral ook hoe je optimaal gebruik maakt van de energie in dit jaar.
  • BONUS: het speciale Nine Star Ki voorspelling 2019 eventmagazine met verdiepingsvragen, achtergrond informatie en ruimte voor het verwerken van alle informatie uit de video’s. Download en print het voor je eigen gebruik in het maken van passende keuzes gedurende het jaar.

 

Het resultaat voor jou bij Last Minute deelname;

Alhoewel we langzaam maar zeker al dichter bij het einde van het jaar 2019 komen, kan het nog steeds zeer interessant zijn om deze online course te volgen. Want, zoals Nina in haar jaarvoorspelling al aangaf; in 2019 zet 8-aarde alles op zijn kop!

? De Nine Star Ki voorspelling course helpt je in reflectie, een dieper inzicht te krijgen in alle gebeurtenissen van de afgelopen tijd. Hiermee begrijp je de onderliggende tendensen beter en wordt het duidelijk welke levenslessen jij hieruit kunt meenemen.

? Deze herkenning brengt een innerlijke rust doordat je ineens ziet hoe alles samenvalt en op een zekere manier 'klopt'.
 
? Daarnaast krijg je ook een beter zicht op de nieuwe impulsen die dit jaar in beweging zijn gebracht. Impulsen die nu misschien nog opbotsen tegen de obstakels van oude patronen maar die jij met de kennis vergaard in 2019, in het nieuwe jaar het recht van leven mag gaan geven.
 

Bestel de course nu met 50% last minute KORTING voor slechts €49,95 €24,98. Je krijgt onbeperkt toegang tot alle materialen in de course én €5,00 extra korting op de EARLYBIRD tickets voor het Nine Star Ki voorspelling 2020 live event!

Het snelst bestel je de Nine Star Ki voorspelling 2019 course middels onderstaande bestellink. De korting wordt automatisch toegepast en na betaling heb je direct toegang tot de online leeromgeving en de course.

Heb je geen mogelijkheid om te betalen met een creditcard? Registreer je dan hier via ons ticketsysteem en gebruik de kortingscode 2019pakikmee bij het bestellen.
Na betaling middels iDEAL ontvang je per mail een bevestiging met link voor direct entree tot de online course.

 

donderdag 07 februarit/mdinsdag 31 decemberonlineNU MET 50% LAST MINUTE KORTING slechts €24,98 ipv €49,95 voor onbeperkt toegang tot alle materialen en video'sBestel de Nine Star Ki voorspelling course hier

nieuws archief

Geen nieuws

Copyright © 2019 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline