Nine Star Ki voorspelling 2020

Zoek je naar houvast in een voortdurend veranderende wereld? Wil je de gebeurtenissen in je leven en in je omgeving meer begrijpen? En jouw eigen reacties en beleving beter kunnen plaatsen?

In de Nine Star Ki voorspelling 2020 verteld Nina Elshof wat je in het nieuwe jaar kunt verwachten. Ze beschrijft de energetische tendens van dit jaar en de mogelijke uitwerking daarvan in ons maatschappelijke- en persoonlijke leven.

Nina is algemeen erkend als dé autoriteit op het gebied van Feng Shui en Nine Star Ki. De Nine Star Ki voorspelling van Nina genieten dan ook een flinke belangstelling. Jaarlijks wachten honderden mensen op haar blog met een beschrijving van de tendensen welke in het nieuwe jaar te verwachten zijn. Niet in de laatste plaats omdat zij in de afgelopen jaren bewezen heeft heel doeltreffend en accuraat te zijn in haar voorspellingen!

 

Nine Star Ki voorspelling 2020

De Nine Star Ki voorspelling 2020 is het event dat je praktisch inzicht geeft in de energetische tendensen van het nieuwe jaar.

In dit exclusieve eenmalig event brengt Nina de tendensen van 2020 persoonlijk dichterbij. Onder haar bezielende leiding wordt het je niet alleen duidelijk welke veranderingen ons collectief te wachten staan, maar vooral ook hoe jij daar persoonlijk het beste mee om kunt gaan. Nina legt in heldere en concrete bewoordingen uit wat de energetische tendensen voor 2020 zijn, welke valkuilen én mogelijkheden dit biedt en welk effect deze beweging op ons leven zal heb.

De unieke combinatie van de zeer uitgebreide, algemene tekst in Nina's blog en de uitleg hiervan aan de hand van voorbeelden tijdens de lezing, wordt door deelnemers ervaren als een waardevol houvast door de rest van het jaar heen.

 

Resultaat voor jou

  • Na deze dag heb je helderheid over wat 2020 jou energetisch brengt
  • Je begrijpt de bredere, maatschappelijke bewegingen hierdoor beter
  • Je hebt kennis van de uitdagingen die je dit jaar kunt verwachten
  • En je hebt de handvatten om hier het beste mee om te gaan
  • Je ziet de unieke mogelijkheden die je juist dit jaar kunt benutten voor groei en welzijn in je werk- en privé leven
  • En je voelt je gesteund in het vertrouwen dat wat je waarneemt en ervaart, zinvol is en passend in het grotere geheel waar ook jij deel vanuit maakt.
  • Daarnaast is de kennis uit dit event, essentieel voor elke Feng Shui Professional die met haar werk, de ander zo goed mogelijk wil kunnen begeleiden en adviseren!

 

Sanne en ik hebben alle informatie opgeslurpt, het was een feest om naar Nina te luisteren.
Vantevoren had ik er niet bij stil gestaan dat alle ‘vakjes’ van de Ba Gua aan bod zouden komen, wat nu natuurlijk heel logisch lijkt, en dat gaf zo ongelooflijk veel diepgang aan de voorspelling.
Enne, ik ervaar het als waardevolle informatie die je meeneemt het nieuwe jaar in om interne en externe ontwikkelingen mee te duiden of als ondersteuning in keuzes hoe het best mee te flowen met het leven. Leuk!

- Talitha

Op de dag van mijn eindexamen aan de Feng Shui Academie heb ik mij persoonlijk beloofd om alle negen voorspellingen persoonlijk bij te wonen. Waar ik ook zou wonen en hoe mijn leven er ook uit zou zien. Door sneeuw en regen heb ik mij keer en keer door de ruim twee uur durende reis geslagen om aanwezig te kunnen zijn!
Een blog is mooi als naslagwerk, om terug te lezen, te raadplegen. Tijdens een presentatie beleef je de elementen, je voelt ze, je ruikt ze bijna. Om dat levendig te kunnen vertellen ben jij (Nina) de aangewezen persoon bij uitstek voor. Je neemt de zaal mee, je vervoert ze naar een andere dimensie. Een inkijk in de elementen is een vorm van bewustzijn en dat moet je tot in je diepste wezen voelen en dat kan alleen als je live aanwezig bent.

- Mercedes

Extra verdieping in een persoonlijk consult met Nina Elshof

Wil je haarfijn weten wat de energie van 2020 precies voor jou betekent? In een persoonlijk consult kan Nina de algemene voorspelling verder voor je verdiepen. In een individueel gesprek geeft zij je helder inzicht in de persoonlijke aspecten en specifieke zaken die voor jou een rol kunnen spelen in 2020.

Je reserveert een persoonlijk consult door bij aanmelding het COMBI ticket te selecteren. Je ontvangt binnen twee werkdagen een voorstel met datum en tijdstip voor het inplannen van jouw persoonlijke consult. Afhankelijk van je aangegeven voorkeur vind dit gesprek online plaats of op de Feng Shui Academie in Zutphen. Het inplannen van de consulten geschiet op volgorde van aanmelding.

 

Aanmelden & ticketsoorten;

  • EARLYBIRD ticket €100,- Voor €25,- korting op de reguliere toegang tot het event. Tot en met 30 november 23:59uur beschikbaar.
  • COMBI ticket €195,- Toegang tot het Nine Star Ki voorspelling 2020 event inclusief een extra verdiepend, persoonlijk consult van 60 minuten met Nina Elshof. Te bestellen tot en met 30 november mist niet eerder uitverkocht. Slechts 15 tickets beschikbaar.
  • REGULAR ticket €125,- Toegang tot het Nine Star Ki voorspelling 2020 event.

 

Bonus

Naast koffie/thee, lekkers en een heerlijke biologische-vegetarische soep bij de lunch, ontvang je bijzondere extra's die je helpen alle inzichten van deze dag te verwerken en te gebruiken in het nieuwe jaar. Wat de bonus precies is, vertellen we uiteraard niet. Maar het maakt deelname aan het Nine Star Ki voorspelling 2020 event zeker nog waardevoller!

 

 

zondag 12 januari11:00 tot 17:00Bestel hier het ticket van jouw keuze

nieuws archief

Geen nieuws

Copyright © 2019 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline