Nine Star Ki Specialisatie

Nine Star Ki is een geweldig praktische methode om inzicht te krijgen in de energetische blauwdruk die iemands leven bepaald. Het biedt diepgaand inzicht in de spirituele achtergronden en de verborgen missie waarmee een mens aan dit leven op aarde begint. Nine Star Ki is daarom zeer waardevol om in te zetten in bijvoorbeeld het werkveld van een coach of therapeut.

De basis voor het werken van Nine Star Ki wordt uiteraard gelegd in de jaaropleiding Conceptual Feng Shui Professional. Nine Star Ki is echter zo boeiend en biedt zo’n enorm perspectief om mee te werken dat de vraag naar ‘meer’ groot is.

Nine Star Ki Specialisatie

Deze Nine Star Ki Specialisatie voldoet aan die vraag. In de Specialisatie krijg je nader inzicht in de uitwerking die ieder element op de startpositie van de Nine Star Ki cyclus heeft. Er wordt uitgelegd wat het principe van een ‘man-on-a-mission’ is en dit wordt onderbouwd vanuit de reguliere astrologie en vanuit andere duiding systemen. De relatie tussen elementen en gezondheid in relatie tot het Nine Star Ki profiel komt uitgebreid aan bod. Evenals de relatie met de psychologische archetypen en begrippen als introvert en extravert zoals C.G. Jung deze beschreven heeft.

Alles wordt verrijkt en toegelicht aan de hand van levende en zeer karakteristieke voorbeelden en verder verduidelijkt door middel van muziek- en filmfragmenten.

Na deze specialisatie kun je heel snel inzicht krijgen in iemands basisvaardigheden, talenten en de bijhorende behoeften. Hierdoor kun je op nog treffende wijze een advies uitbrengen welke aansluit op een diep persoonlijk niveau van de klant.

Voor deelname aan deze Specialisatie is het diploma (Conceptual) Feng Shui Professional of vergelijkbare opleiding een vereiste.

Lestijden zijn van 11:00 tot 17:30uur. De lessen vinden plaats op vrijdag 8, 15, 22 en 29 november. Docent is Nina Elshof.

vrijdag 08 november11:00 tot 17:30Feng Shui Academie, Zutphen€ 595,= dit is inclusief een uitgebreide syllabus, koffie/thee en soepKlik hier om je aan te melden en een ticket te kopen

nieuws archief

Geen nieuws

Copyright © 2019 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline