Cursus Praktisch Nine Star Ki

Nine Star Ki is weliswaar een van de oudste astrologie vormen ter wereld, maar desondanks verrassend toegankelijk. De cursus praktisch Nine Star Ki geeft je de mogelijkheid om op een toegangkelijke manier de basis van Nine Star Ki astrologie te leren gebruiken. Je leert meer over de achtergrond van Nine Star Ki en hoe je een Nine Star Ki profiel kunt uitrekenen en interpreteren.

Dit begint heel praktisch bij jezelf; aan de hand van je geboortedatum wordt je persoonlijke Nine Star Ki profiel uitgerekend. Dit profiel geeft je inzicht in de energetische rode draad van je leven. Het maakt duidelijk met welke talenten en vaardigheden je geboren bent. En het laat zien welke uitdagingen je tegenkomt bij het inzetten van die talenten en vaardigheden. Nine Star Ki voorspelt geen gebeurtenissen, maar legt bewegingen uit. Het legt de bewegingen uit van jouw leven: de vormen die het aanneemt en de wegen die het volgt.

Je leert

  • de basis theorie om je eigen Nine Star Ki profiel uit te rekenen
  • de kwaliteiten van de drie verschillende posities van je Nine Star Ki profiel
  • de startpositie van de cyclus van je profiel en de betekenis daarvan
  • de interpretatie van je Nine Star Ki profiel in zijn geheel: wat zijn de kwaliteiten waar je mee geboren bent, welke valkuilen kent je profiel en wat kun je er aan doen om dat op te lossen

 

Het resultaat van deze cursus voor jou

Het levert je op dat je beter begrijpt wie je ten diepste -energetisch- bent. Inzicht in je Nine Star Ki profiel helpt je begrijpen waarom je het leven benadert zoals je dat doet. Het maakt duidelijk met welke talenten en vaardigheden je geboren bent en het laat zien welke struikelblokken je tegenkomt. Deze cursus geeft je bovendien het inzicht om de werking van de elementen ook bij anderen te herkennen, zodat je ook van hen beter begrijpt waarom ze doen zoals ze doen. Maar bovenal helpt Nine Star Ki je om het leven te (her)vinden waarvan het altijd al de bedoeling was dat je dat zou leven.

 

Je gaat niet alleen naar huis met veel praktisch toepasbare kennis, je gaat vooral naar huis met enorm veel inzicht in jezelf.

 

Praktisch

De lesdagen zijn vrijdag 13, 20, 27 september en 4 oktober en vinden plaats bij de Feng Shui Academie in Zutphen. Je docent is Nina Elshof.

De lessen zijn van 13:00 uur tot 17:00 uur met een korte pauze.

Het totale cursusgeld bedraagt €495,- inclusief een informatieve syllabus, koffie/thee en lekkers.

vrijdag 13 september13:00 tot 17:00Feng Shui Academie, ZutphenHet totale cursusgeld bedraagt €495,- inclusief een informatieve syllabus, koffie/thee en lekkers.Klik hier om je aan te melden door een ticket te kopen

nieuws archief

Geen nieuws

Copyright © 2019 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline