Online course Nine Star Ki voorspelling 2019

Zoek je naar houvast in een voortdurend veranderende wereld? Wil je de gebeurtenissen in je leven en in je omgeving beter kunnen begrijpen? En wil je jouw eigen reacties daarop beter kunnen plaatsen?

In de Nine Star Ki voorspelling 2019 verteld Nina Elshof wat je het komende jaar mag verwachten. Ze beschrijft de energetische tendens van dit aarde-jaar en de mogelijke uitwerking daarvan in ons (maatschappelijke-) leven.

De kennis uit deze voorspellingen geeft je helderheid over wat 2019 je brengt. En het laat je de mogelijkheden zien waarmee jij daar optimaal gebruik van maakt.

De Nine Star Ki voorspelling 2019 course

De Nine Star Ki voorspelling wordt jaarlijks exclusief gedeeld in een eenmalig, live event. Tientallen belangstellenden worden persoonlijke door Nina meegenomen in een uitleg welke veranderingen zowel collectief als persoonlijk te wachten staan in het jaar dat voor ons ligt. Met de Nine Star Ki voorspelling 2019 course krijg je onbeperkt toegang tot de 3-delige integrale video registratie van deze exclusieve dag. Maar er is meer!

In de online Nine Star Ki voorspelling course leer je;

  • hoe 8-aarde de energie van 2019 bepaalt
  • wat jouw Nine Star Ki element is
  • wat de verschillende karaktereigenschappen van elk element is
  • EXTRA: ‘De waarde van 8-aarde voor 2019 per element‘ Acht verdiepende artikelen met de uitwerking van het aarde-jaar voor elk individuele Nine Star Ki element! Dit geeft je inzicht in mogelijke uitdagingen maar vooral ook hoe je optimaal gebruik maakt van de energie in dit jaar.
  • BONUS: het speciale Nine Star Ki voorspelling 2019 eventmagazine met verdiepingsvragen, achtergrond informatie en ruimte voor het verwerken van alle informatie uit de video’s. Download en print het voor je eigen gebruik in het maken van passende keuzes gedurende het jaar.

Het resultstaat voor jou;

De Nine Star Ki voorspelling 2019 course geeft je een dieper inzicht in de tendensen van het jaar dat voor je ligt. Je herkent de onderliggende beweging waarop je jouw eigen koers kunt afstemmen. Dit helpt je niet alleen om gebeurtenissen in en om je heen beter te begrijpen, het zorgt er ook voor dat jij hier met meer gemak en vertrouwen mee om gaat.

Voor slechts €49,95 krijg je onbeperkt toegang tot alle materialen in deze course die je kunt raadplegen wanneer en zo vaak jou dat het beste past.

Het snelst bestel je de Nine Star Ki voorspelling 2019 course middels onderstaande bestellink. Na betaling heb je direct toegang tot de online leeromgeving en de course.

Heb je geen mogelijkheid om te betalen met een creditcard? Registreer je dan hier via ons ticketsysteem. Na betaling middels iDEAL ontvang je per mail een bevestiging met link voor direct entree tot de online course.

 

donderdag 07 februari-vrijdag 07 februari09:00 tot 23:55online€49,95 voor onbeperkt toegang tot alle materialen en video'sBestel de Nine Star Ki voorspelling course hier

nieuws archief

Geen nieuws

Copyright © 2019 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline