Feng Zzzshui Slaapkamer event

Een goede nachtrust is belangrijk. De kwaliteit van je slaap heeft in grote mate invloed op de kwaliteit van jou algehele welzijn. Sterker nog, wie slecht slaapt gaat eerder dood!*

Daarom organiseert Feng Shui by Nina in samenwerking met COCO-MAT op zondag 16 december een tweede Feng Zzzshui slaapkamer event.

Op deze middag laten we je graag zien én ervaren wat jij kunt doen om lekkerder te slapen en uitgeruster wakker te worden. Met speciale woonaccessoires en Zweedse vintage meubels voor in de slaapkamer, fijne kortingen, leuke extra's, deskundig advies en persoonlijke kernconsulten voor antwoord op al je slaapkamer vragen.

Sleep well, Live better

COCO-MAT geloofd dat een gelukkig en gezonde manier van leven begint bij een goede nachtrust. Al hun producten worden zorgvuldig samengesteld van duurzame, natuurlijke producten en handmatig vervaardigd. Tijdens het Feng Zzzshui slaapkamer event kun je proefliggen op een echt COCO-MAT matras en een deel van hun uitgebreide collectie bekijken. Daarbij helpt Carolien van COCO-MAT Arnhem je graag met meer informatie en persoonlijk advies voor het bed waarop jij heerlijk weg kunt dromen.

Persoonlijke Slaapkamer kernconsulten

De omgeving waarin je leeft, is van invloed op hoe jij je voelt. Zo heeft de inrichting van je slaapkamer; het kleur- en materiaalgebruik en de indeling, ook invloed op de kwaliteit van jouw slaap. Is jouw slaapkamer echt een oase van rust? Of meer een strijdtoneel van was die gevouwen moet worden, boeken die gelezen willen worden, invloeden van buitenaf en anderehanden spullen die er gestrand zijn?

In een persoonlijk Slaapkamer kernconsult, kijkt Nina met je mee naar de huidige situatie van je slaapkamer. Afgestemd op je persoonlijke vragen verteld ze je meer over de Feng Shui van deze kamer, welke verbeteringen bij dragen aan een harmonieuze sfeer en hoe je deze toepast voor een betere nachtrust.

 

Een persoonlijk slaapkamer kernconsult duurt 15 minuten en dien je vooraf te reserveren door een ticket te bestellen op het gewenste tijdstip.

Nb; Tickets zijn tijdsgebonden! Er is geen restitutie mogelijk en een eenmaal geserveerd tijdstip kan niet meer gewijzigd worden.

 

 

* Bron: Henning Tiemeier, onderzoeksleider ERGO-slaaponderzoek, Erasmus MC in artikel AD

zondag 16 december12:00Feng Shui Academie, ZutphenHet event is gratis toegankelijk. Een Persoonlijk kernconsult van 15 minuten kost €25,-Reserveer hier een Persoonlijk Slaapkamer kernconsult

nieuws archief

Geen nieuws

Copyright © 2018 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline