Conceptual Feng Shui Specialist -vervolg opleiding

De 1-jarige beroepsopleiding tot Conceptual Feng Shui Professional is breed van opzet en diepgaand van inhoud. Het biedt een stevige basis om van Feng Shui je beroep te maken zoals al velen voor jou gedaan hebben.

Maar jij wilt meer. Meer diepgang, meer uitleg, meer specifieke kennis op belangrijke onderwerpen zoals hoe groot de impact eigenlijk is van een conflict in een positie en op de balans in huis. Wat het thema van het huis betekent voor de bewoner met dat element in zijn of haar Nine Star Ki profiel. Hoe ziekmakend kan dat zijn? En hoe maak je de bewoner en het huis vervolgens ook weer echt bewust gezond.

 

Conceptual Feng Shui Specialist; vervolg opleiding

Met de Conceptual Feng Shui vervolg opleiding bieden we je graag die extra verdieping.

De specifieke functies in een huis, zoals een woonkamer, een keuken of een slaapkamer vertellen een verhaal. Analyse op een dieper niveau legt informatie bloot die verder reikt dan bijvoorbeeld de familiedynamiek in het gezin dat in het huis woont, of de kwaliteit van slapen. Het legt vanuit die woonkamer ook het verband met vorige en toekomstige generaties. Of onderzoekt via de slaapproblematiek de roerselen van het onbewuste.

De kracht van onbewuste en bewuste intentie worden in deze opleiding behandeld. Evenals methoden om een huis te reinigen op alle niveaus van energie en met behulp van de vijf elementen. En door alle lessen heen wordt vooral Nine Star Ki met kracht en diepgang toegepast om inzicht te genereren en bewustzijn te laten ontstaan. Waarom is iemand een man-on-a-mission en hoe herken je dat in huis? Welk specifiek gedrag laat iemand met een ongeaspecteerd element zien in zijn of haar huis?

Passend bij de besproken stof worden specifieke en heel bijzondere casussen behandeld die veel inzicht geven en je palet aan ervaring enorm verbreden. Bovendien worden bijzondere levensgebeurtenissen onderzocht en wordt behandeld met welke aspecten van Feng Shui je ondersteuning kunt bieden tijdens bijvoorbeeld huwelijk, zwangerschap, geboorte en overlijden. En niet in de laatste plaats leer je een verhuisprofiel te maken, zodat je mensen kunt behoeden voor een ongunstige aankoop.

Praktisch:

Toelatingseis: diploma (Conceptual) Feng Shui Professional

Tijdens de Conceptual Feng Shui vervolg opleiding neemt Nina Elshof je 10 lesdagen mee in de diepere lagen van het werken met Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki. De lessen vinden eens in de maand op zondag plaats. Download het lesrooster hier. De volledige inhoud van het lesrooster kun je opvragen door ons een mailtje te sturen.

De opleiding wordt afgesloten met een examen. Na het behalen hiervan ontvang je het diploma Conceptual Feng Shui Specialist.

Het totale lesgeld bedraagt € 1.495,=. Dit is inclusief uitgebreide syllabus, studie- en oefenmateriaal, koffie, thee en biologisch-vegetarische lunch.

 

Annulering:

Mocht je door omstandigheden verhinderd zijn deel te nemen aan de opleiding, dan dien je dit schriftelijk (per mail) kenbaar te maken. Het volledige lesgeld wordt gerestitueerd indien je annulering binnen 10 dagen na factuurdatum bij ons binnen is. Bij annulering na 10 dagen wordt het reeds betaalde lesgeld minus € 125,- administratiekosten gerestitueerd.

Bij onvoldoende aanmeldingen of overmacht behoudt de Feng Shui Academie zich het recht voor de opleiding te annuleren, of naar een latere datum door te schuiven. Het betaalde inschrijfgeld of lesgeld wordt in dat geval volledig gerestitueerd. Mocht annulering van een opleiding noodzakelijk zijn, dan geschiedt dit tot uiterlijk één week voor aanvang van de betreffende opleiding.

maandag 24 september11:00 tot 17:30Feng Shui Academie, Zutphen€ 1.495= dit is inclusief syllabus, koffie/thee en biologisch-vegetarische lunch.Klik hier om je aan te melden

nieuws archief

Geen nieuws

Copyright © 2018 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline