Opleiding Conceptual Feng Shui Professional - exclusieve jaargang!

Vele jaren leerde Nina Elshof in de beslotenheid van haar eigen woonruimte een kleine groep studenten werken met Feng Shui en Nine Star Ki.
Begin 2019 zal de erkende en geaccrediteerde jaaropleiding tot Conceptual Feng Shui Professional starten in Zutphen. Het is de allerlaatst keer dat de opleiding op deze locatie en in deze vorm waarin Nina alle lesdagen persoonlijk geeft, gegeven wordt. Deelname is aan een gezelschap van 10 deelnemers voorbehouden.


 

de Opleiding is voor jou;

Jij hebt een voorliefde voor bijzondere interieurs en mooie meubels. Je betrapt jezelf er wel eens op dat je graag bij mensen naar binnen kijkt. Gewoon omdat je reuze nieuwsgierig bent naar welke mensen er wonen en hoe hun huis eruitziet! Instinctief voel je dat iemands woonomgeving veel over die persoon kan vertellen.

Hoe waardevol zou het dan zijn als jij de vaardigheden had om jouw waarneming in begrijpbare woorden te kunnen benoemen? Zodat je heel duidelijk kunt uitleggen wat het effect van omgeving is op iemands gemoed. En ook concrete handvatten kunt geven om dit waarnodig te verbeteren.

Mooi toch?

 

Opleiding Conceptual Feng Shui Professional

Op de Feng Shui Academie leren wij je om met gebruik van de Feng Shui de relatie tussen de mens en zijn omgeving op een gestructureerde manier te analyseren en te duiden.

Hiermee leer je eerst eigen leven beter in balans te brengen, te optimaliseren en jouw welbevinden te vergroten. Vervolgens kun je na het voltooien van de volledige opleiding als Conceptual Feng Shui Professional ook anderen helpen hetzelfde te bereiken.

 

“Deze opleiding houdt je een spiegel voor en daagt je uit naar jezelf te kijken. Je bent zelf, en ook je huis, de casus voor zelfinzicht, met als doel uiteindelijk een goede adviseur voor anderen te kunnen zijn."

Raymond Vijverberg, afgestudeerd als Conecptual Feng Shui Professional

 

De jaaropleiding Conceptual Feng Shui Professional 2019-2020 geeft je net zoveel kennis, inzichten, oefening en verdieping als alle voorgaande studiejaren. Maar deze jaargang is op een unieke manier eenmalig exclusief omdat

  • het de laatste keer is dat alle lesdagen persoonlijk en in 'real life' door Nina worden gegeven. Alle andere opleidingen hebben dezelfde inhoud maar krijgen de vernieuwde vorm waarin je zelfstandig volgens het rooster zes lessen online volgt.
  • deze keer voor het laatst de lessen in de intieme setting van Nina's woonruimte worden gegeven. 
  • je in een groep van slechts negen andere studenten de opleiding volgt. Dit geeft je veel ruimte en tijd voor persoonlijke diepgang!

Praktisch:

De opleiding is bedoeld voor iedereen die van Feng Shui zijn of haar werk wil maken. En bij wil dragen aan een betere leef- en werkomgeving waar mensen zich prettig en kunnen voelen. Ook is de opleiding geschikt om toe te passen naast een bestaande beroepspraktijk.

De opleiding start maandag 4 februari 2019 op de Feng Shui Academie in Zutphen.

De twintig lessen vinden plaats op maandag en worden gegeven door Nina Elshof.

Gedurende de opleiding heb je toegang tot een besloten online leeromgeving. Hier worden aanvullende materialen en extra informatie gedeel en kun je tussen de lesdagen vragen voorleggen aan je medestudenten en de docent.

De groepsgrootte is beperkt tot 10 deelnemers.

 

"Ik wil niet dat de mensen de theorie uit hun hoofd leren, maar de theorie gaan invoelen en beleven."

Nina Elshof, Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki master en hoofddocent

Het lesgeld voor deze exclusieve jaaropleiding Conceptual Feng Shui Professional bedraagt €3490,-. Dit is inclusief 20 lesdagen door Nina gegeven, een uitgebreide syllabus, koffie/thee, biologisch-vegetarische soep bij de lunch en €250,- inschrijfgeld die je bij je aanmelding betaald.

De volledige voorwaarden en alle overige praktische studieinformatie staan hier overzichtelijk op een rijtje voor je klaar.

Het lesrooster kun je (binnenkort) hier downloaden.

 

 De jaaropleiding van 4 februari 2019 zit helaas vol!

Je kunt wel nog inschrijven op de reservelijst.

Soms komt er alsnog een plekje vrij doordat iemand door omstandigheden afziet van haar/zijn deelname aan de opleiding. In dat geval bieden we deze plek  - op volgorde van inschrijven - aan bij de mensen op de reservelijst.

 

Annulering: 

Mocht je door omstandigheden verhinderd zijn deel te nemen aan de opleiding waarvoor je je hebt ingeschreven, dan dien je dit schriftelijk (per mail) kenbaar te maken. Het betaalde inschrijfgeld wordt gerestitueerd indien je annulering binnen 10 dagen na inschrijfdatum bij ons binnen is. Bij annulering na 10 dagen vervalt het recht op restitutie van het inschrijfgeld, maar het eventueel reeds betaalde resterende lesgeld wordt dan wel gerestitueerd. 

Bij onvoldoende aanmeldingen of overmacht behoudt de Feng Shui Academie zich het recht voor de opleiding te annuleren, of naar een latere datum door te schuiven. Het betaalde inschrijfgeld of lesgeld wordt in dat geval volledig gerestitueerd. Mocht annulering van een opleiding noodzakelijk zijn, dan geschiedt dit tot uiterlijk één week voor aanvang van de betreffende opleiding.

 

maandag 04 februari11:00 tot 17:30Feng Shui Academie, ZutphenHet lesgeld bedraagt €3490,- Dit is inclusief €250,- inschrijfgeld die je bij je aanmelding betaald.Schrijf je in op de reservelijst

nieuws archief

Geen nieuws

Copyright © 2018 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline