Opleiding Conceptual Feng Shui Professional - Zutphen

Jij hebt een voorliefde voor bijzondere interieurs en mooie meubels. Je betrapt jezelf er wel eens op dat je graag bij mensen naar binnen kijkt. Gewoon omdat je reuze nieuwsgierig bent naar welke mensen er wonen en hoe hun huis eruitziet! Instinctief voel je dat iemands woonomgeving veel over die persoon kan vertellen.

Hoe waardevol zou het dan zijn als jij de vaardigheden had om jouw waarneming in begrijpbare woorden te kunnen benoemen? Zodat je heel duidelijk kunt uitleggen wat het effect van omgeving is op iemands gemoed. En ook concrete handvatten kunt geven om dit waarnodig te verbeteren.

Mooi toch?

 

Opleiding Conceptual Feng Shui Professional

Op de Feng Shui Academie leren wij je om met gebruik van de Feng Shui de relatie tussen de mens en zijn omgeving op een gestructureerde manier te analyseren en te duiden.

Hiermee leer je eerst eigen leven beter in balans te brengen, te optimaliseren en jouw welbevinden te vergroten. Vervolgens kun je na het voltooien van de volledige opleiding als Feng Shui Professional ook anderen helpen hetzelfde te bereiken.

Een uitgebreide en onderbouwde beschrijving van deze erkende jaaropleiding lees je hier.

 

“Deze opleiding houdt je een spiegel voor en daagt je uit naar jezelf te kijken. Je bent zelf, en ook je huis, de casus voor zelfinzicht, met als doel uiteindelijk een goede adviseur voor anderen te kunnen zijn."

Raymond Vijverberg, afgestudeerd als Feng Shui Professional

 

Praktisch:

Deze erkende en geaccrediteerde jaaropleiding tot Feng Shui Professional start 22 september in Zutphen. 

De opleiding is bedoeld voor iedereen die van Feng Shui zijn of haar werk wil maken. En bij wil dragen aan een betere leef- en werkomgeving waar mensen zich prettig en kunnen voelen. Ook is de opleiding geschikt om toe te passen naast een bestaande beroepspraktijk.

De twintig lessen vinden plaats op zaterdag en worden verzorgd door Nina Elshof. Hiervan zijn zes lesdagen in een vernieuwde vorm waarbij je zelfstandig volgens het rooster de les online volgt. Een dergelijke lesdag start met een online meeting waarin Nina het doel van de aangeboden les toelicht en de inhoud bespreekt.

Gedurende de opleiding heb je toegang tot een online leeromgeving. Hier worden aanvullende materialen en extra informatie gedeel en kun je tussen de lesdagen vragen voorleggen aan je medestudenten en de docent.

De groepsgrootte is beperkt tot 10 deelnemers.

 

"Ik wil niet dat de mensen de theorie uit hun hoofd leren, maar de theorie gaan invoelen en beleven."

Nina Elshof, Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki master en hoofddocent

 

Het totale lesgeld bedraagt € 2.775,= dit is inclusief het inschrijfgeld, een uitgebreide syllabus, koffie/thee en biologisch-vegetarische lunch.

Bij inschrijving dient het inschrijfgeld van € 125,= te worden voldaan. 

De volledige voorwaarden en alle praktische studieinformatie staan hier overzichtelijk op een rijtje voor je klaar.

Het lesrooster kun je hier downloaden.

 

Annulering: 

Mocht je door omstandigheden verhinderd zijn deel te nemen aan de opleiding waarvoor je je hebt ingeschreven, dan dien je dit schriftelijk (per mail) kenbaar te maken. Het betaalde inschrijfgeld wordt gerestitueerd indien je annulering binnen 10 dagen na inschrijfdatum bij ons binnen is. Bij annulering na 10 dagen vervalt het recht op restitutie van het inschrijfgeld, maar het eventueel reeds betaalde resterende lesgeld wordt dan wel gerestitueerd. 

Bij onvoldoende aanmeldingen of overmacht behoudt de Feng Shui Academie zich het recht voor de opleiding te annuleren, of naar een latere datum door te schuiven. Het betaalde inschrijfgeld of lesgeld wordt in dat geval volledig gerestitueerd. Mocht annulering van een opleiding noodzakelijk zijn, dan geschiedt dit tot uiterlijk één week voor aanvang van de betreffende opleiding.

 

 

zaterdag 22 september11:00 tot 17:30Feng Shui Academie, ZutphenLesgeld €2.775,- dit is inclusief het inschrijfgeld, een uitgebreide syllabus, koffie/thee en biologisch-vegetarische lunch. Het inschrijfgeld bedraagt € 125,= en is bij aanmelding te voldoen.Klik hier om je aan te melden

Bijbehorende bestanden

Lesrooster R'dam 2016-201

nieuws archief

Geen nieuws

Copyright © 2018 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline