Contact

Contactformulier

Contact

Voor vragen zijn wij bij voorkeur per mail te bereiken: yinfo@FengShuiAcademie.com
Bellen kan op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 09:30 en 17:30 uur op 0575-848777.

Je vindt de Feng Shui Academie op de Zaadmarkt in het centrum van Zutphen.

Feng Shui Academie  Zaadmarkt 90, 7201 DE Zutphen

Feng Shui by Nina Shop

Aan de voorzijde van het oude herenhuis vind je de Feng Shui by Nina shop. Nina verkoopt daar prachtig vintage meubilair uit Zweden, dat haar dochter en schoonzoon persoonlijk selecteren. Daarnaast worden er ambachtelijk en met aandacht vervaardige woonproducten verkocht die van natuurlijke materialen gemaakt zijn. Want de energie van hoe iets gemaakt is en het materiaal waar de producten van gemaakt worden, hebben een grote invloed op de energie in je huis. De shop is ook een plek van ontmoeting en inspiratie. Je bent van harte welkom om eens binnen te lopen en kennis te maken met Nina, Wenske of Maryse en de Feng Shui Academie.

Winkelopeningstijden:

Woe t/m vrij 09:30 -17:30 uur

Zaterdag 09:30 - 17:00 uur

Koopzondagen 12:00 - 17:00 uur

en op afspraak

Opleidingsbrochure

Via de gele button kun je de complete opleidingsbrochure downloaden. Neem contact met ons via de 'Stel je Vraag' button als je aanvullende informatie wilt over de opleidingsmogelijkheden. We beantwoorden graag je vragen en helpen je bij het maken van de juiste keuze voor jouw opleiding.

Aanmelden

Ga naar de Agenda en kies het event van jou voorkeur om je aan te melden voor een workshop, cursus praktisch Feng Shui of de jaaropleiding Feng Shui Professional.

Contactformulier

Naam*

Bedrijfsnaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoon

Email*

Bericht*


Copyright © 2020 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline