Specialisatie Module

de Specialisatie Modules

Feng-Shui-Academie.Nina-Elshof-Feng-Shui.huisje3 De specialisatie modules zijn er op gericht de student verdiepende lesstof aan te bieden met betrekking tot een bepaald thema. Dit thema wordt nader belicht, achtergronden worden uitgelegd en de student krijgt handvatten aangeboden om de lesstof te integreren en aan te laten sluiten bij de al aanwezige Feng Shui en Nine Star Ki kennis.


Het aanbod van de modules wisselt per jaar, maar deze worden door de jaren heen herhaald aangeboden. Het aanbod blijft voortdurend in ontwikkeling en wanneer vanuit de studenten de vraag ontstaat naar verdieping ten aanzien van een bepaald thema, kan daar een masterclass of module voor ontwikkeld worden. De modules worden gegeven door Nina Elshof in samenwerking met specialisten op het gebied van het betreffende thema. De modules kunnen facultatief gevolgd worden. Na het afronden van een vierdaagse module ontvangt je een certificaat en voor elke gevolgde eendaagse module ontvang je een bewijs van deelname.

In je kracht door kleur

docent: Margo Ruiter

Naast een HBO werk en denk niveau wordt voor deename aan deze module geen minimale toelatingsvereisten gevraagd.

Dat kleur een uitwerking heeft op je gemoed, weet bijna iedereen. Maar het gaat nog een stapje verder: Kleur werkt als homeopatie. Kleuren kunnen geestelijke en lichamelijke klachten verzachten. Kleuren helpen je zingevingsvraagstukken duidelijk te krijgen. Kleuren brengen je dichter bij je kern, doordat ze je inzicht geven in je gedrag, patronen en kwaliteiten. Hierdoor kan je beter je eigen waarheid gaan volgen en bewuster je keuzes maken.

Tijdens deze specialisatie module ontdek je hoe je kleur kan inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Je leert over kleur en ervaart het effect dat kleur heeft op je geestelijke en lichamelijk gesteldheid. Dit helpt je, om je beter af te stemmen op de behoeften van jezelf, je omgeving of je klanten. We behandelen elke dag een van de vier kleurendimensies, zoals door Margo beschreven in haar boek ’In je kracht door kleur'.

Lesrooster en data

Alle roosters hebben we overzichtelijk voor je bij elkaar gezet op deze pagina.
Kijk voor het actuele aanbod van specialisatie modules en startdata in onze agenda

 

 

 

Feng-Shui-Academie.Nina-Elshof-Feng-Shui.vuur-woonkamer

Copyright © 2018 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline