Modulaire opleiding Feng Shui Professional

de Modulaire Opleiding

Feng-Shui-Academie.Nina-Elshof-Feng-Shui.huisje2 Een opleiding volgen kan een flinke uitdaging zijn. Helemaal als de keuze een jaaropleiding betreft.

Variatie in vorm

Daarom bieden we de jaaropleiding ook in een modulair traject aan. Een belangrijk verschil met de jaaropleiding is dat in de modules de lesstof opgedeeld is in kleinere stukken. Dat laat zich wellicht wat makkelijker inplannen in je agenda. Je kunt de modules volgen in Rotterdam.

 

Modules in Nederland

Niet iedereen is in staat om zich voor een jaar te verbinden aan een opleiding. Door de jaaropleiding in modulaire vorm aan te bieden, hopen we tegemoet te komen aan de wens van onze studenten voor de mogelijkheid om deze verbinding te spreiden. Je kunt, wanneer je maar wilt, na een module je studie even 'on hold' zetten en bijvoorbeeld een half jaartje wachten tot je weer verder gaat. Dit spreidt niet alleen de studiebelasting, maar natuurlijk ook de financiële verplichting.

Docenten dependances

De modules worden gegeven door drie enthousiaste docenten. Zelf allemaal opgeleid in de kunst van Conceptual Feng Shui en ingewijd en door de wol geverfd in de toepassing ervan. In Rotterdam worden de modules gegeven door Wyona Praet.

De Nine Star Ki modules worden in Zutphen gegeven door Nina Elshof.

Je leest alles over onze docenten op onze pagina 'het Feng Shui Team'.

Lesrooster, lesinhoud en data

Kijk voor het actuele aanbod aan modules en de startdata in onze agenda. Je vindt hier ook de mogelijkheid om je aan te melden bij de module van jouw keuze.
Alle roosters hebben we overzichtelijk voor je bij elkaar gezet op deze pagina.
 

Bijbehorende bestanden

Algemene-Voorwaarden-Feng


Feng-Shui-Academie.Nina-Elshof-Feng-Shui.water-badkamer

Copyright © 2018 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline