Jaaropleiding Conceptual Feng Shui Professional

 

Opleiding Conceptual Feng Shui Professional

In een tijd waarin ons voortdurend enorme hoeveelheden aan informatie en nieuwe mogelijkheden geboden worden, is het de uitdaging om deze invloeden te herkennen en jezelf bewust te worden van waar je werkelijk behoeften ligt.

In de opleiding Conceptual Feng Shui Professional leer je om met gebruik van de Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki de relatie tussen de mens en zijn omgeving op een gestructureerde manier te analyseren en te duiden.

Kennis van deze filosofische methodiek helpt je om keuzes te maken die gebaseerd zijn op inzicht en bewustzijn. Keuzes die passen bij jouw persoon en manier van leven, voorbijgaan aan trends en mode maar deze juist overstijgen. Je ontdekt aan de hand van je eigen huis en leven hoe je jouw leven beter in balans kan brengen, optimaliseren en je welbevinden vergroten. Vervolgens kun je na het voltooien van de volledige opleiding als Conceptual Feng Shui Professional ook anderen helpen hetzelfde te bereiken.

 

voor Wie?

Jij hebt een voorliefde voor bijzondere interieurs en mooie meubels. Je betrapt jezelf er wel eens op dat je graag bij mensen naar binnen kijkt. Gewoon omdat je reuze nieuwsgierig bent naar welke mensen er wonen en hoe hun huis eruitziet! Instinctief voel je dat iemands woonomgeving veel over die persoon kan vertellen.

Hoe waardevol zou het zijn als jij de vaardigheden had om jouw waarneming in begrijpbare woorden te kunnen benoemen? Zodat je heel duidelijk kunt uitleggen wat het effect is van de omgeving op iemands gemoed. En ook concrete handvatten kunt geven om dit waar nodig te verbeteren.

Mooi toch?

Met de erkende opleiding tot Conceptual Feng Shui Professional leer je om met gebruik van de Feng Shui de relatie tussen de mens en zijn omgeving op een gestructureerde manier te analyseren en te duiden.

Hiermee leer je eerst je eigen leven beter in balans te brengen, te optimaliseren en jouw welbevinden te vergroten. Vervolgens kun je na het voltooien van de volledige opleiding ook anderen helpen hetzelfde te bereiken.

De beroepsopleiding tot Conceptual Feng Shui Professional is bedoeld voor iedereen die van Feng Shui haar of zijn werk wil maken of een kennisfundament wil leggen vanuit persoonlijke interesse. Daarnaast biedt de opleiding aan ieder die betrokken is bij de ontwikkeling, vormgeving en inrichting van onze directe leefomgeving de mogelijkheid om meer te leren over de invloed die de omgeving heeft op de gebruikers ervan. De kennis opgedaan gedurende deze beroepsopleiding is verder zeer geschikt om als verdieping toe te passen naast een bestaande - therapeutische - beroepspraktijk.

Lees hier meer over Conceptual Feng Shui.

 

"De opleiding heeft mij gebracht dat ik bij bijna alles wat ik nu meemaak, denk in de vijf elementen. Het hele oordeel over mensen wat ik eerst toch wel had, kan ik nu heel erg voor mezelf beredeneren in de vijf elementen. Dat maakt het zo zacht... en het maakt de wereld zoveel mooier om op die manier in de wereld te staan. Ik vind het echt een fantastische tool die we hebben meegekregen uit de opleiding."

Wendy van der Ham

 

 

de Opleidingsvorm

In deze tijd waarin de druk op het milieu, op onze agenda en op de Nederlandse wegen alleen maar toeneemt, vinden we het niet meer passend om een opleiding aan te bieden waar mensen wekelijks voor moeten reizen. Immers, de meeste van onze studenten komen uit alle uithoeken van het land!
 
De jaaropleiding tot Conceptual Feng Shui Professional heeft daarom een leervorm waarin live bijeenkomsten zijn gecombineerd met online lesdagen die je op elk gewenste plek kunt volgen.
 
Deze hybride leervorm wordt aangeboden in een 1-jarige, doorlopend traject waarvan de basis wordt gevormd door vier live masterclasses van een weekend. Deze masterclasses vinden live plaats in Zutphen op een prachtige locatie. Ruim, licht, met een schitterende tuin en van alle gemakken voorzien!
 
Tijdens deze masterclasses wordt een intensieve basis gelegd waarop in de weken tussen de classes door, via online lessen en zelfstudieopdrachten verder wordt gebouwd.
 
De online lessen komen twee-wekelijks beschikbaar en zorgen daarmee voor een fijn ritme in de lesopbouw en het aanbod. Daarnaast vind er eens per maand een online Q&A meeting plaats waarin Nina de behandelde lessen bespreekt en vragen beantwoord.
 
Alle lessen worden ondersteund door middel van een omvangrijke syllabus en aanvullende verwijzingen naar artikelen, blogs en videos die relevant zijn voor en ondersteunend zijn aan de lesonderwerpen. Ook heb je gedurende de opleiding toegang tot de besloten, online leeromgeving. Hier vind je een overzicht van alle lessen terug, worden de aanvullende materialen en extra informatie gedeeld en is er meer dan voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten, vragen te stellen en te discussiëren.
 
 

praktisch:

  • 4 volledig verzorgde twee-daagse masterclasses inclusief koffie/thee, biologisch-vegetarische lunch en versnaperingen gedurende de classes
  • 4 depth talks op de eerste avond van elke masterclass
  • exclusief toegang tot de besloten, online leeromgeving gedurende de hele studiejaar
  • 45 video lessen van elk een half uur behandelen helder en concreet een specifiek onderwerp
  • twee-wekelijkse live Q&A bijeenkomst in de online classroom
  • 4 praktijkopdrachten
  • twee-wekelijkse huiswerkopdrachten
  • uitgebreide syllabus

 

toetsing:

In de eerste helft van het studiejaar wordt de zich ontwikkelende kennis getoetst middels een theorie tentamen. De praktische kennis wordt getoetst door middel van een adviesscriptie. Het opleidingsjaar wordt afgesloten met een theorie examen.

Als alle toetsmomenten met goed gevolg zijn afgelegd, ontvangt de student het welverdiende diploma Conceptual Feng Shui Professional. Tevens krijg je toegang tot de geheime Facebookgroep van actief betrokken Feng Shui Professionals zodat je ook na de opleiding vragen, kennis en ervaring kunt blijven delen.

Als je wel geïnteresseerd bent in Feng Shui, maar niet de behoefte voelt om een volledig, op professionalisatie gericht traject te volgen, kun je deelnemen aan de 4-daagse cursus Praktisch Feng Shui.

 

“Al vanaf het moment dat ik aan de opleiding van de Feng Shui Academie begon, is mijn leven in een versnelling gekomen. Niet altijd leuk, maar soms wel broodnodig. Nu snap ik heel goed waarom dingen gaan zoals ze soms gaan en welke invloed je zelf kunt uitoefenen op de conflicten. En dat de resultaten je soms iets laten zien wat je als eerste nodig hebt voordat je het beoogde resultaat behaalt. Dankbaar voor jouw kennisoverdracht Nina aan mij, ons. Al heeft het soms wat tijd nodig om te beklinken. Dit is bagage voor mijn verdere leven.”

Tonny

Het resultaat

Natuurlijk is de opleiding om te beginnen bedoeld voor het overdragen van kennis en om jou de kunst van het toepassen van Feng Shui en Nine Star Ki te leren. Daarnaast is de opleiding zeker ook een pad van persoonlijke bewustwording die je je het best gewaar kunt worden aan de hand van je huis. Het resultaat zal zijn dat je de uitdagingen van het leven met een groter gemak en vanuit een dieper bewustzijn tegemoet kunt treden.

Het ontwikkelen van kennis en inzicht in Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki helpt om keuzes te maken die gebaseerd zijn op inzicht en bewustzijn. Keuzes die passen bij de persoon en zijn/haar leven, voorbijgaan aan trends en mode maar deze juist overstijgen.

De opleiding levert je veel op, meer dan we in bulletpoints kunnen benoemen, maar wat het precies voor jou betekent is ook nog eens heel persoonlijk.
 
Reactie Claudia:
“Het belangrijkste inzicht dat ik heb gekregen is dat je mensen kunt helpen een gezonde leefomgeving te creëren. En dat er zoveel meer op aarde speelt dan alleen het aardse leven.”
 

Reactie Floor:
“Het heeft me opgeleverd dat ik me rijk en energiek voel en meer in mijn kracht ben gekomen. Er is veel aan het licht gekomen waar ik mee aan de slag kan; voor mezelf maar hopelijk ook voor anderen!”

Reactie Wendy:
"De opleiding heeft mij gebracht dat ik bij bijna alles wat ik nu meemaak, denk in de vijf elementen. Het hele oordeel over mensen wat ik eerst toch wel had, kan ik nu heel erg voor mezelf beredeneren in de vijf elementen. Dat maakt het zo zacht... en het maakt de wereld zoveel mooier om op die manier in de wereld te staan. Ik vind het echt een fantastische tool die we hebben meegekregen uit de opleiding."
 
En beter nog, het resultaat van de opleiding gaat uiteindelijk ook nog verder dan de opbrengst voor jezelf alleen. Wanneer je na het behalen van je diploma als Conceptual Feng Shui Professional je kennis verder gaat delen, in je werk of alleen al in de omgang met de mensen in je dagelijkse leven, dan draag je de magie van Feng Shui verder uit. En de uitwerking daarvan is misschien nog wel veel bijzonderder.

Reactie Floor:


“Het is zo bijzonder te merken dat er balans ontstaat in je leven als je bezig bent met nieuwe materie waar je energie van krijgt (Feng Shui) naast al het bestaande! Feng Shui heeft er voor gezorgd dat niets meer hetzelfde is als hiervoor. Er zijn zoveel inzichten ontstaan in mezelf, in mijn omgeving: goud waard! Vind het zo mooi om nu materie in handen te hebben wat zo bijzonder is en van betekenis voor mijn omgeving! Het is zo mooi om te delen de wereld een stukje mooier te maken voor de ander en zijn of haar omgeving.”

 

een Beroepsopleiding

De opleiding Conceptual Feng Shui Professional wordt heel bewust niet in schriftelijke vorm aangeboden omdat bij deze wijze van kennisoverdracht vaak subtiele, maar heel belangrijke zaken onbenoemd en onderbelicht blijven. Feng Shui is namelijk geen ‘kunstje’ dat je na het volgen van een aantal theoretische lessen onder de knie hebt. Feng Shui biedt vooral een filosofische methodiek om de relatie tussen mensen en hun omgeving te onderzoeken en om mensen, aan de hand van hun leefomgeving, te begeleiden op hun weg naar inzicht in zichzelf en naar bewustwording. Toepassing daarvan vraagt om het ontwikkelen van de vaardigheid om de theoretische kennis op de juiste wijze in de praktijk toe te kunnen passen. Deze opleiding is daarin gespecialiseerd.

 

Mensenwerk

Feng Shui is mensenwerk en dat vindt zijn beslag in de opzet en inhoud van de opleiding. De beroepsopleiding tot Conceptual Feng Shui Professional die de Feng Shui Academie aanbiedt, is daarom niet alleen heel praktisch van opzet, maar vooral ook gericht op het proces van bewustwording en inhoudelijke kennisoverdracht. Een proces dat bij de student begint. Het is in dit kader interessant om te lezen wat de beroemde psycholoog C.G. Jung zegt in een brief aan Chang Chung-yuan over de wijze waarop we een Oosterse filosofie als bijvoorbeeld het Taoisme zouden moeten leren: 

"But on the other hand just because Taoist views are so universal, they need a re-translation and specification when it comes to the practical application of their principles. Of course it is undeniable that general principles are of the highest importance, but it is equally important to know in every detail the way that leads to real understanding. 
The danger for the Western mind consists in the mere application of words instead of facts. 
What the Western mind needs is the actual experience of the facts that cannot be substituted by words. 
Thus I'm chiefly concerned with the ways and methods by which one can make the Western mind aware of the psychological facts underlying the concept of Tao, [...]. 
The way you put it is in danger of remaining a mere idealism or an ideology to the Western mind. 
If one could arrive at the truth by learning the words of wisdom, then the world would have been saved already in the remote times of Lao-tze. 
The trouble is [...] that the old masters failed to enlighten the world, since there weren't minds enough that could be enlightened. 
There is little use in teaching wisdom. 
At all events wisdom cannot be taught by words. 
It is only possible by personal contact and by immediate experience."

Je kunt Feng Shui niet leren door allerlei theoretische regels uit je hoofd te leren en je daarachter te verstoppen door 'de regel zegt' te roepen. Er schuilt, zoals Jung hierboven al aangeeft, een groot gevaar in het klakkeloos opvolgen van regels, van woorden die je moet gehoorzamen. Feng Shui moet ervaren worden wil je het kunnen beheersen. Dat vraagt om het bewust verantwoording nemen voor elke advies dat je geeft en elke maatregel die je toepast. En dat kun je pas doen als je echt snápt wat je aan het doen bent. Dat leer je bij ons.

 

"Het is niet alleen dat je het denkt, het is dat je het helemaal doorleefd."

Wendy van der Ham

 

Bij ons dus geen gegoochel met allerlei exotische parafernalia die enkel de persoonlijke portemonnee van de zogenaamde Feng Shui 'meesters' spekken. Je leert bij ons hoe het écht zit met Feng Shui. Wat de psychologische en filosofische achtergrond ervan is. Hoe deze vertaald dient te worden naar een Westerse culturele context. En hoe je mensen in hun kracht kunt zetten door jouw inzichten in hun huis met hen te delen op een wijze die hen niet afhankelijk maakt maar hen juist de regie weer over hun leven teruggeeft.

 

"De opleiding is heel compleet en je leert heel veel. Natuurlijk over Feng Shui. Maar ook over jezelf. En als je klaar bent kun je ook gewoon echt starten als Feng Shui adviseur. Datis heel fijn. Je kunt gewoon aan de slag."

Dimphi Goedhart

 

Opleidingsbrochure

Voordat je begint aan een nieuwe opleiding is het goed om op de hoogte zijn van de praktische zaken rondom de studie. Je kunt vrijblijvend onze studiebrochure downloaden. Bekijk ook zeker even de pagina met praktische studie informatie waar we belangrijkste gegevens op een rijtje hebben gezet.
 

 Aanmelden

Ben je enthousiast over de mogelijkheden van de opleiding en wil je je graag aanmelden? Kijk in onze agenda voor de actuele startdata en meld je eenvoudig aan bij de groep van jouw keuze. Of Schrijf je in voor onze mailings en we informeren je als eerste over de volgende startdata.

 

Veel gestelde vragen

Ik weet niet zeker of ik dit wel kan

Iedereen die de opleiding gevolgd heeft, heeft Feng Shui onder de knie gekregen! De eerlijkheid gebied te zeggen dat het kwartje bij de een wat eerder valt dan bij de ander. Maar uiteindelijk valt ie! Altijd!
 
Reactie Willeke:
“Ik heb inmiddels Feng Shui ook thuis toegepast; het heeft uiteindelijk tot meer rust en flow geleid in mijn leven. Ik besef dat er nu een stevige basis is gelegd. De diepgang komt nog.”
 
Ook jij bent goed genoeg. Ook als je dyslectisch bent, als je denkt dat je niet goed bent in veel lesstof uit je hoofd leren. Of als het al lang geleden is dat je voor het laatst een studie gevolgd hebt. Juist dan hoef je niet langer te twijfelen of je goed genoeg bent. Onze opleiding is namelijk gericht op het begrijpen en beleven van Feng Shui. Daar hoort natuurlijk theoretische uitleg bij en het lezen van hoofdstukken uit de syllabus. Maar deze kennis ga je vervolgens meteen in de praktijk brengen. Via huiswerkopdrachten en oefenplattegronden, leer je hoe je de regels precies moet toepassen. Dat geeft niet alleen inzicht, het brengt dat wat je als abstract zou kunnen ervaren, tot leven. Feng Shui gaat daarmee voor je leven en brengt jouw eigen verborgen kennis ook (weer) tot leven! Sterker nog, met Feng Shui leer je woorden te geven aan wat je intuïtief al lang wist maar niet kon uitleggen. Feng Shui geeft woorden aan wat je voelt.

Hoe werkt dat online leren precies?

Voor aanvang van de opleiding ontvang je per mail de uitnodiging om een persoonlijk profiel met eigen wachtwoord aan te maken voor de besloten, online leeromgeving. De opleiding is zo ingericht dat het digitale gedeelte, alles wat zich online afspeelt, goed te doen is voor mensen die daar geen ervaring mee hebben. De online leeromgeving is een beveiligd platform waarop je alle informatie over de lessen ten allen tijde in kunt zien. Waar de lesnotities terug te vinden zijn. Waar de presentaties geüpload worden en de uitleg van de huiswerkopdrachten terug te lezen is. En waar je met de andere studenten een opdracht kunt bespreken of over een onderwerp kunt discussiëren. Ook alle online aangeboden video lessen, vind je daar terug en kun je eindeloos blijven bekijken: ze blijven het hele jaar voor je toegankelijk en beschikbaar.

Voor elke online Q&A bijeenkomst ontvangt je een aparte mail met link die direct toegang verleent tot de besloten video ruimte in Zoom.

Hoe is Nina als docent?

Nina is serieus, gedreven, betrokken maar ook altijd opzoek naar de lichtheid, het inzicht, de verbinding en het plezier. Ze schroomt niet om haar studenten te confronteren met de dingen die ze misschien zelf liever ontwijken en zepuzzelt graag, dus de uitdagingen die soms ook voorbijkomen tijdens de opleiding, beschouwt ze als opgaves waar altijd een passende oplossing voor te vinden of te creëren is. En al is ze een jaar lang je docent, ze is vooral ook je medemens.
 
Reactie Floor:
“Nina kan op een zeer enthousiaste, duidelijke wijze Feng Shui kennis overdragen. Er is een heldere opbouw in de opleiding en de lesdagen. Het is praktisch en sluit aan bij de hedendaagse ‘way of life’. Nina heeft een duidelijk doel voor ogen, weet wat er op een dag behandeld moet worden aan lesstof en zorgt ervoor dat alles zo goed mogelijk aan bod komt. Daarnaast is er ruimte voor vragen en een stukje persoonlijke ervaringen. Dank aan Nina voor alle beweging die in mijn leven is ontstaan door alles zij mij heeft aangereikt! Mooi hoe zij de wereld van energie woorden kan geven en van betekenis kan laten zijn voor de ander.”

En hoe zijn de mensen die mijn medestudenten gaan zijn?

De mensen die de opleiding doen zijn allemaal vinden elkaar. Altijd. Want wat je leert, verbindt je ook met hen die hetzelfde leren. Dat is het mooie van Feng Shui: het opent het inzicht dat alles ook echt met elkaar verbonden is, dus jij als student ook met je mede-studenten. Ook als je iemand tegenkomt die je in eerste instantie wat minder ligt, dan zul je met behulp van Nine Star Ki gaan begrijpen waarom dat zo is. Het resultaat is dat je daar dan veel minder ‘last’ van zult hebben en elkaar veel beter kunt begrijpen.
 
Reactie Willeke:
“Leuke, nieuwe mensen leren kennen. Aan de andere kant was het ook pittig vanwege de persoonlijke verandering die ik voor mijn gevoel heb ondergaan.”

Ik ben bang dat de mensen in mijn omgeving me niet begrijpen, dat ze de opleiding maar raar vinden en Feng Shui iets vaags.

Er zullen zeker anderen zijn die je raar gaan vinden. Ze zullen -onder het motto onbekend maakt onbemind- niet meteen begrijpen wat je aan het doen bent en wat die opleiding je nou zou kunnen leren. En in het begin kun je dat ook niet goed uitleggen. Je kunt alleen je enthousiasme laten zien, maar de woorden die daaraan uitleg geven, buitelen dan nog een beetje door en over elkaar. En dat is hartstikke logisch! Want als je aan het begin van een opleiding, welke dan ook, precies uit zou kunnen leggen wat je leert, wat dat doet en wat je ermee kunt gaan doen, dan zou je die opleiding niet meer hoeven volgen. Ben jij iemand die erg zijn of haar oren laat hangen naar de mening van een ander en die ander graag te vriend wilt houden, dan is deze opleiding beslist niet geschikt voor jou.

En je wordt gegarandeerd aanvankelijk zelf ook in een complete staat van verwarring gebracht. Waarschijnlijk. Want het yin - yang denken wat ten grondslag ligt aan Feng Shui, biedt een heel andere benadering van de wereld dan die wij aangeleerd hebben gekregen. Dus in het begin zal het zeker voorkomen dat je worstelt met die andere manier van denken, van kijken naar de wereld. Maar de Feng Shui filosofie is uiteindelijk zo logisch, zo vanzelfsprekend, zo verbonden met wat natuurlijk is, dat je het met 100% zekerheid gaat begrijpen!

Kan ik van Feng Shui mijn werk maken en mijn geld verdienen?

Nina werkt inmiddels al bijna 25 jaar met Feng Shui, ze verdient er haar boterham mee, komt om in het werk en heeft een team dat ook een deel van hun inkomen hier verdient. Sommige afgestudeerde studenten integreren hun kennis van de opleiding in een bestaande baan of praktijk en brengen zo een nieuwe, unieke dynamiek in hun werk die positief opgemerkt word door collega's en/of cliënten. Veel anderen Professionals starten hun eigen adviesbureau en verdienen hun inkomenen als zelfstandig ondernemers met het geven van adviezen, lezingen en workshops voor particulieren en bedrijven. Ook jij kunt er zeker je werk van maken en er je onafhankelijke boterham mee verdienen als jij je daar sterk voor maakt

Ik heb een druk leven, ik twijfel of ik wel genoeg tijd heb om de opleiding te volgen.

Er is altijd tijd om te leren wat je leren wilt. Want tijd is rekbaar, ze is niet absoluut. Je leert al door aanwezig te zijn. Je leert door op weg, terug naar huis, dat wat besproken is nog eens de revue te laten passeren. Je leert doordat je erover praat, erover droomt of doordat je ineens in je huis kwartjes ziet vallen. Zelfs als je maar weinig tijd hebt om je huiswerk te maken, leer je nog, leer je weer, leer je meer. En de een heeft aan een uurtje voldoende en de ander stopt pas als er zes uur geoefend en gelezen is. Tijd besteden aan huiswerk is heel persoonlijk, maar leren doe je altijd.
 
Reactie Mariëlle:
“Het is boeiend en inspirerend. Alles wordt mooi, duidelijk en beeldend verteld. Met goede voorbeelden en ruimte voor humor. Na elke les was er weer nieuwe stof tot nadenken.”

Hoe laat de kennis uit de opleiding zich combineren met mijn werk en kennis uit andere opleidingen?

Feng Shui laat zich verbinden met vele andere vormen van werk. Feng Shui zorgt voor verdieping en voegt een extra dimensie toe aan je werk als architect, bouwkundige, interieurontwerper of stylist; het biedt je een USP die ook echt uniek is. Feng Shui geeft je een extra instrument in handen als je als therapeut met mensen werkt en hen zo, ook thuis, op heel praktische wijze betrokken kunt houden bij hun proces.

Veel studenten zijn na het volgend van de opleiding actief aan de slag gegaan als Professionals in een eigen onderneming. Anderen gebruiken het ter aanvulling in een bestaande baan. Maar allemaal hebben ze op elk hun eigen manier Feng Shui geïntergreerd in hun leven. Want alles wat je aan kennis opgedaan hebt, kun je simpelweg niet meer negeren.

Zijn er wel eens mensen gestopt halverwege de opleiding? En waarom?

Ja, heel soms haakt er iemand af die het niet volhoudt. Soms komt dat voor. Meestal komt dat doordat in het privé leven zich dingen voordoen die niet voorzien waren en iemands tijd, aandacht en energie vragen. Die enkeling die het niet volhoudt, komt altijd terug. Op een ander moment, als het beter past. Die mogelijkheid bieden we ook; mocht je om wat voor reden dan ook, de opleiding even willen stoppen, dan kun je altijd op een ander moment de draad weer oppakken. Je behoudt je recht tot deelname aan de lessen die je nog niet gevolgd hebt. Oh, en wil je de lessen die je al wel gevolgd hebt, graag nog een keer bijwonen, dan kan dat door zo’n les te re-sitten. Daar vragen we slechts € 50,= per dag voor als vergoeding voor koffie, thee, lunch e.d.

Hoe zit het met dingen als lestijden?

De informatie met de praktsiche studie zoals lestijden, studiebelasting en algemen voorwaarden hebben we onder het kopje Studie informatie voor jou op een rijtje gezet

Ik twijfel nog ...

Ja, je kunt het. Anders zou je niet voortdurend weer terug komen bij de vraag of je het moet doen of niet. Anders zou je je niet voortdurend weer aangetrokken voelen en herkennen wat ik bijvoorbeeld in mijn nieuwsbrieven en blogs schrijf. Je weet dat deze opleiding bij je past. En als jouw onbewuste weet dat het bij je past, is het enkel iets in je denken, je oude denken, dat die overtuiging saboteert. Want dat wat maakt dat je denkt dat je het niet kunt, is precies datgene dat je leert loslaten tijdens de opleiding en daarmee ophoudt te bestaan. Logisch dat dat deel van je denken nu nog tegenstribbelt en je klein houdt. Met de opleiding moet het zijn plek opgeven voor het inzicht en begrip die elke les grootser in je zal groeien.

Wanneer kan ik beginnen en hoe meld ik me aan?

In onze agenda vind je de actuele startdata en kun je je eenvoudig aanmelden voor de groep van jouw keuze. Staat er op dit moment geen opleiding gepland? Meld je dan aan voor onze mailings. Je wordt dan als eerste geïnformeerd over nieuwe startdata en ontvangt wekelijks praktische Feng Shui tips en Nine Star Ki inspiratie. 

 


 

 

 

Copyright © 2020 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline