In de media

 Nine-Star-Ki-Miss-Natural

Nine Star Ki

Het magazine Miss Natural vroeg Nina Elshof een artikel te schrijven over Nine Star Ki. De uitgever van het blad, Eva van Zeeland, was namelijk na het volgen van een webinar hier zo enthousiast over, dat ze haar lezers graag kennis wilde laten maken met deze bijzondere vorm van astrologie.

Je leest het hier.

 

  

 

Jaarhoroscoop-Algemeen-Dagblad-Nine-Star-Ki-Voorspelling-Nina-Elshof-Feng-Shui

Jaarhoroscoop Algemeen Dagblad - 2017

De Nine Star Ki voorspellingen van Nina Elshof genieten inmiddels een flinke belangstelling. Zozeer dat Pam van der Veen, journalist van het AD, Nina benaderde voor een persoonlijke horoscoop die ze wilde gebruiken voor haar artikel over jaarhoroscopen.

Doordat Nina inmiddels algemeen erkend wordt als dé autoriteit op het gebied van Feng Shui en Nine Star Ki, wachten jaarlijks bovendien honderden mensen op haar blog waarin zij uitlegt welke tendensen in het nieuwe jaar te verwachten zijn. Niet in de laatste plaats omdat zij in de afgelopen jaren bewezen heeft heel doeltreffend en accuraat te zijn in haar voorspellingen!

 

Harmonie in huis

Harmonie in huis

Met de juiste dosis vrouwelijke energie in je huis creeër je een plek waar je optimaal kan ontspannen. Yin geeft het nodige tegenwicht voor de onrustige buitenwereld die steeds meer yang lijkt te worden en brengt evenwicht in je huis.

Voor dit artikel in Happi.home, een special van Happinez werden zowel Nina Elshof als oud-student van de Feng Shui Academie Annelies Bretveld gevraagd hoe Feng Shui bijdraagt aan meer harmonie in huis.

 

 De Positieve Kracht van Feng Shui

De Positieve Kracht van Feng Shui

De special van Happinez, Happi.Home, besteedde maar liefst zeven(!) pagina's aan De Positieve Kracht van Feng Shui. Wij vinden dit extra bijzonder omdat het artikel mede gebaseerd is op het boek 'Huis & Ziel' van Nina Elshof, grondlegster en directeur van de Feng Shui Academie.

 

 

 Feng Shui Toegepast - Nina Elshof voor Talkies

Feng Shui Toegepast

Waarom kom je bij de een binnen en voel je je meteen thuis? Terwijl je bij de ander - met een dure design bank en een opmaat gemaakte tafel - zo snel mogelijk wegvlucht?

Talkies sprak met Nina Elshof over de Feng Shui van het huis. Ofwel: de stroom van energie.

 

 

 De Taal van de Vensterbank - Interview met Nina Elshof

 
                                  

De Taal van de Vensterbank

De vensterbank is ons visitekaartje. Soms is hij volgezet met prullen, soms een toonbeeld van goede smaak. Of gewoon opbergplek.

In dit interview met het AD deelt Nina Elshof haar visie op de etalage van ons huis.

 Ontrommel je Leven - Interview met Nina Elshof

Ontrommel je leven

Volgens oude Chinese filosofen is je huis een reflectie van je innerlijke. Daarom zorgt opruimen niet alleen voor een geordend huis, maar geeft het ook geestelijk ruimte.

Lees hier het volledige interview van Margriet met Nina Elshof.

 

 

Feng Shui in Walhalla

Interview Terry Rose met Nina Elshof

Copyright © 2020 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline