Ervaringen studenten

 

Wanneer je overweegt de opleiding tot Feng Shui Professional te volgen, ben je natuurlijk heel benieuwd hoe zo'n Feng Shui studie zal zijn. Wij delen graag de meer praktische feiten en vertellen natuurlijk bevlogen over de mogelijkheden. Maar de studenten die je voorgingen kunnen het allerbeste beschrijven hoe zij de opleiding hebben ervaren en wat dit jaar jou kan brengen.

 

"Een volledige transformatie binnen een jaar."

Daniëlle Noll-Vermeulen

 

 

"Voor iedereen die meer over Feng Shui wil weten en open staat voor een persoonlijk ontwikkelingstraject is de jaaropleiding aan de Feng Shui Academie een aanrader. Daarnaast is het ook een praktisch traject waarin je aan de slag gaat in jouw huis en daarmee in jouw leven. Onder inspirerende leiding van Nina Elshof, gaat een nieuwe wereld open."

Debby Wezelenburg

"Tijdens het volgen van deze Feng Shui opleiding ging er een nieuwe wereld voor mij open. Elke les gaf nieuwe inzichten en de behoefte aan meer. Door het gebruik van de vijf elementen kunnen moeilijke onderwerpen vertaald en begrepen worden zonder bedreigend te zijn.
De opleiding is niet makkelijk, maar maakt o zo dankbaar. Nina heeft veel kennis van zaken, wijsheid en weet dit met veel humor over te brengen."

Mieke Peperkamp

"Intens, inspirerend, 'life changing' zijn de eerste woorden die in mij opkomen. Een opleiding die doorwerkt in alle vlakken van je leven, op alle niveaus. Hier had ik op gehoopt, maar je kan je hier vooraf geen voorstelling van maken. Je moet het ervaren.

Als je vastgelopen bent in je leven, gaat het weer stromen. Als je geen inspiratie ervaart in je leven, heb je met Feng Shui weer een totaal nieuwe kracht- en inspiratiebron. Feng Shui is een bijzondere tool voor een bewust en helder leven. Deze opleiding geeft je een nieuwe kijk op de wereld en op jezelf."

Kim Eskes

 

De opleiding in (bijna) drie woorden:

 

Deborah: diepgaand, persoonlijk, leerzaam

Juliska: fascinerend, inspirerend, goed toepasbaar

Maria: inspirerend, praktisch, verschaft inzicht

Lucie: krachtig, boeiend, informatief

Angely: interessant, boeiend, verdiepend

Astrid: positief, verrijkend, liefdevol

Louise: inzichtgevend, voortreffelijk, veel

Julia: eye-opener, fascinerend, ontdekking

Ria: inspirerend, verrijkend, praktisch

Valerie: informatief, fascinerend

Ellen: leerzaam, ontspannen, interessant

Marian: super, verruimend, harmonieus

Willemijn: interessant, compleet, duidelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feng-Shui-Academie.Nina-Elshof-Feng-Shui.aarde-kapstok

Copyright © 2019 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline