MasterClass

de Masterclasses

Feng-Shui-Academie.Nina-Elshof-Feng-Shui.huisje1 De masterclasses zijn er op gericht de student verdiepende lesstof aan te bieden met betrekking tot een bepaald thema. Dit thema wordt nader belicht, achtergronden worden uitgelegd en de student krijgt handvatten aangeboden om de lesstof te integreren en aan te laten sluiten bij de al aanwezige Feng Shui en Nine Star Ki kennis.

Het aanbod van de masterclasses wisselt per jaar, maar deze worden door de jaren heen herhaald aangeboden. Het aanbod blijft voortdurend in ontwikkeling en wanneer vanuit de studenten de vraag ontstaat naar verdieping ten aanzien van een bepaald thema, kan daar een masterclass of module voor ontwikkeld worden. De masterclasses worden gegeven door Nina Elshof. De masterclasses kunnen facultatief gevolgd worden en voor elke gevolgde masterclass wordt een certificaat uitgereikt.

De masterclasses zijn uitsluitend toegankelijk voor studenten die de opleiding Feng Shui voltooid hebben.

Mastering Manifestation

Tijdens de opleiding heb je gewerkt met energie in vele vormen en specifiek met manifestatie van energie in een huis. Door middel van het Vision Board heb je kennis gemaakt met de mogelijkheid verschillende vormen van manifestatie in je eigen leven mogelijk te maken.
Deze masterclass brengt je in contact met het veld waar elke manifestatie zijn oorsprong heeft en geeft je de tools in handen om je verder te ontwikkelen en meester te worden over je manifestaties.

Mastering Your Soulpurpose

Nine Star Ki is een verhelderend eenvoudige methode om de eigen persoonlijke energie kwaliteiten te leren kennen. Het is ook een praktische methode die je handvatten geeft om je eigen kracht in te zetten en met je zwaktes om te leren gaan.
Deze masterclass brengt je een stap verder en geeft je het vermogen contact te maken met de oorspronkelijke bedoeling van jouw Nine Star Ki structuur en brengt heling op je pijnpunten.

Mastering Transformation

Transformatie is het sleutelwoord binnen de Feng Shui. Of het nu transformatie van het interieur van een woning betreft, of transformatie van het ene element in het andere. De essentie van transformatie echter is gebaseerd op het leven scheppende principe dat het een het ander voortbrengt, dat van uit chaos nieuw leven gecreëerd kan worden. Deze masterclass maakt het je mogelijk de transformatiekracht in elke situatie te herkennen en toe te passen.

Lesrooster en Agenda

Alle roosters hebben we overzichtelijk voor je bij elkaar gezet op deze pagina.
Kijk voor het actuele aanbod aan masterclasses en startdata in onze agenda. Je vindt hier ook de mogelijkheid om je aan te melden bij de masterclass van jouw keuze.

 

 

 

Bijbehorende bestanden

Algemene-Voorwaarden-Feng


Feng-Shui-Academie.Nina-Elshof-Feng-Shui.aarde-eettafel

Copyright © 2018 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline