Opleiding Feng Shui

 

Deze opleidingsvorm wordt op dit moment nog uitgewerkt. De cursus zal niet opleiden tot het diploma. Maar je kunt altijd doorgaan naar de beroepsopleiding en zo alsnog opgaan voor het diploma.

de Masterclasses en Specialisatie Modules

Zodra de student de opleiding heeft afgerond, kan deelgenomen worden aan verdiepende Masterclasses en/of Specialisatie Modules. De Masterclasses behandelen een thema uit de opleiding en bieden de afgestudeerde student verdiepende lesstof die met name gericht is op een verdergaande ontwikkeling van de persoonlijke bewustwording van de student. Tijdens een Masterclass onderzoekt de student zijn of haar relatie met het thema en wordt er gewerkt aan het verbeteren van de persoonlijke verhouding tot dit thema.

De Specialisatie Modules worden gegeven door docenten die hun sporen in op betreffende specialisatie gebied verdient hebben. Zij delen in een vijf-daagse module hun expertise en ervaring met de Feng Shui studenten. Dit verreikt de basis opleiding van de Feng Shui student met gespecialiseerde kennis waardoor toepassing van Feng Shui in een specifieke werkrichting ontwikkeld kan worden.

 

 

Woonkamer-interieur-Feng-Shui-Academie-Nina-Elshof-Feng-Shui

Copyright © 2020 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline