Feng Shui Academie

de Academie

Feng-Shui-Academie.Nina-Elshof-Feng-Shui.huisje4

De Feng Shui Academie is ontstaan vanuit de behoefte om iedereen die zich wil verdiepen in Feng Shui een goed gefundeerde en gestructureerde beroepsopleiding aan te bieden.

Dit jaar bestaan we al 23 jaar! Eindelijk volwassen zou je kunnen zeggen. We zijn er blij mee dat we al zo lang aan de Feng Shui weg timmeren. Het sterkt ons dat we al die jaren al voorop gelopen hebben; we zien er steeds meer opleiders bijkomen. Aan jou om het kaf van het koren te scheiden!

Wij kiezen er in ieder geval voor om ons voortdurend en herhaaldelijk door externe organisaties te laten toetsen op de kwaliteit van onze eigen organisatie en de inhoud die we aanbieden. Dat maakt het kiezen al een stuk eenvoudiger.

De beroepsopleiding tot Feng Shui Professional in Conceptual Feng Shui is ontwikkeld door Nina Elshof Feng Shui.

Wat?

Feng Shui is wereldwijd aan een niet te stuiten opmars bezig en is niet meer weg te denken uit de wereld die betrekking heeft op het vormgeven en inrichten van de woon- en werkomgeving van de mens.

De Feng Shui Academie speelt hierop in en biedt als eerste organisatie in Nederland een goed gefundeerde en erkende beroepsopleiding die ontwikkeld is vanuit 20 jaar studie van Feng Shui en ervaring met het geven van Feng Shui adviezen en consulten.

Waar?

De vaste leslocatie van de Feng Shui Academie is Zutphen, maar op aanvraag en in overleg komen we graag naar jouw locatie. Klik de gele button om je vraag te stellen. 

Wanneer?

De workshops, cursussen en opleiding worden op verschillende momenten door het jaar heen aangeboden. Download de brochure voor meer informatie of bekijk onze agenda voor de actuele data.

Wie?

De Feng Shui Academie biedt eenieder die belangstelling heeft voor Feng Shui de mogelijkheid kennis te maken met de verschillende aspecten van Feng Shui en de uitgebreide toepassingsgebieden waarbinnen Feng Shui werkzaam kan zijn.

Voor mensen die vanuit hun beroep te maken hebben met ontwerpen, bouwen, wonen en inrichten van woningen en bedrijfspanden, biedt de Feng Shui Academie een waardevolle en menselijke aanvulling op de eigen technische achtergrond.

Daarnaast reikt de Feng Shui Academie therapeuten en coaches de mogelijkheid aan cliënten te begeleiden met hulp van het inzetten van de persoonlijke woon- en/of werkomgeving.

 

 

Vuur-interieur-Feng-Shui-Academie-Nina-Elshof-Feng-Shui

Copyright © 2020 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline