Welkom

Wat?

Feng Shui is wereldwijd aan een niet te stuiten opmars bezig en is niet meer weg te denken uit de wereld die betrekking heeft op het vormgeven en inrichten van de woon- en werkomgeving van de mens.

De Feng Shui Academie speelt hierop in en biedt als eerste organisatie in Nederland een goed gefundeerde en erkende beroepsopleiding die ontwikkeld is vanuit 20 jaar studie van Feng Shui en ervaring met het geven van Feng Shui adviezen en consulten.

Waar?

De vaste leslocaties van de Feng Shui Academie zijn Zutphen en Rotterdam, maar op aanvraag en in overleg komen we graag naar jouw locatie. Klik de gele button om je vraag te stellen. 

Daarnaast verzorgen de docenten van de Academie lezingen door het hele land.

Wanneer?

De workshops, modules en opleiding worden op verschillende momenten door het jaar heen aangeboden. Download de brochure of een van de lesroosters voor de actuele data.

Wie?

De Feng Shui Academie biedt eenieder die belangstelling heeft voor Feng Shui de mogelijkheid kennis te maken met de verschillende aspecten van Feng Shui en de uitgebreide toepassingsgebieden waarbinnen Feng Shui werkzaam kan zijn.

Voor mensen die vanuit hun beroep te maken hebben met ontwerpen, bouwen, wonen en inrichten van woningen en bedrijfspanden, biedt de Feng Shui Academie een waardevolle en menselijke aanvulling op de eigen technische achtergrond.

Daarnaast reikt de Feng Shui Academie therapeuten en coaches de mogelijkheid aan cliënten te begeleiden met hulp van het inzetten van de persoonlijke woon- en/of werkomgeving.

 Copyright © 2020 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline