Wij zijn de Feng Shui Academie

 

Geaccrediteerd opleider in Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki

Feng Shui is een eeuwenoude studie die inzicht geeft in de relatie en interactie tussen de mens en zijn omgeving. Het duidt de verbazende invloed die kleuren, indelingen, materialen, functies en de juiste plaatsing van meubilair op ons leven hebben. Alles, van stedenbouwkundige planning tot ogenschijnlijk onbelangrijke kleine details, kan met Feng Shui in een beter gebalanceerd en harmonieuzer geheel getransformeerd worden en daarmee het welbevinden van de mens, van jou dus, enorm verbeteren.

 

"Feng Shui is geen gehotemetoot met spiegels en kristallen, maar een filosofische benadering om de wereld om je heen en je huis te begrijpen."

Nina Elshof

 

Ben jij klaar voor de volgende stap?

We starten 14 september met een ma-di groep, deze groep is bijna vol!

Daarom starten we 19 september met een tweede groep op de za-zo. Aanmelding hiervoor is nu geopend!

KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE en meld je aan bij de groep van jouw keuze

 

Conceptual Feng Shui

De Feng Shui Academie onderwijst de vaardigheid om door middel van Feng Shui en Nine Star Ki mensen te helpen om antwoorden te vinden op persoonlijke  vragen over wonen, werken en leven.

Dit doen we vanuit de principes van Conceptual Feng Shui zoals vormgegeven door Nina Elshof, directeur en grondlegster van de Academie. Zij waardeert de klassieke regels van Feng Shui maar ontwikkelde een meer eigentijdse benadering voorbij de strikte kaders en juist met ruimte voor de mens en haar spiritualiteit.

Het ontwikkelen van kennis en inzicht in Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki helpt om keuzes te maken die gebaseerd zijn op inzicht en bewustzijn. Keuzes die passen bij de persoon en zijn/haar leven, voorbijgaan aan trends en mode maar deze juist overstijgen.

 

Opening doors to a happy, healthy and more conscious life

Met de geaccrediteerde en gecertificeerde beroepsopleiding, cursus en workshops bieden we iedereen de gelegenheid om Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki te leren begrijpen en er mee te leren werken.

We willen jou hiermee in staat stellen om allereerst je eigen leven beter in balans te brengen, te optimaliseren en je welbevinden te vergroten. Vervolgens kun je na het voltooien van de volledige opleiding als Conceptual Feng Shui Professional ook anderen mensen helpen hetzelfde te bereiken.

"Het is een manier om te kijken naar je interieur. Maar ook een manier om in contact te komen met jezelf."

Daniëlle Noll-Vermeulen

Natuurlijk zijn de opleidingen om te beginnen bedoeld om jou de kunst van het toepassen van Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki te leren. Daarnaast is het zeker ook een pad van persoonlijke bewustwording die je je het best gewaar wordt aan de hand van je huis.

Het resultaat zal zijn dat je de uitdagingen van het leven met een groter gemak en vanuit een dieper bewustzijn tegemoet kunt treden, makkelijker keuzes maakt en trouw blijft aan jezelf.

 

Aanmelden

Via het overzicht in onze agenda meld je je eenvoudig aan voor de workshop, cursus of opleiding van jouw keuze.

Staat de activiteit van je keuze niet gepland? Schrijf je dan in voor onze mailings. We informeren je als eerste over nieuwe startdata.

 

Erkend en geaccrediteerd

Het volgen van een opleiding heeft een groot invloed op iemand's leven. De Feng Shui Academie neemt haar rol hierin uiterst serieus en wij zijn erkend dan wel geaccrediteerd door de relevante externe organisaties. Lees het volledige overzicht van de accreditaties en de verschillende voorwaarden.

     CRKBO logo


  

                 

Zhong logo Feng-Shui-Academie

 

SNRO

 

 

Hoe Feng Shui ben jij?

De Woonhouding Ontdekkingsvragen zijn een eerste kennismaking met Feng Shui. De Ontdekkingsvragen helpen je om inzicht te krijgen in hoe jij jouw huis ervaart en wat jouw houding is ten opzichten van je woning. 

Dit levert interessante informatie op. Niet alleen over de gemaakt keuzes in je huis maar ook over de keuzes die je hebt gemaakt in je leven.

De Woonhouding Ontdekkingsvragen kun je gratis downloaden.

 

 

 

 

[ Tekst voor 'Slogan' niet beschikbaar ]

 

 

Mis niets

Meld je aan voor onze mailing

Je krijgt wekelijks praktische Feng Shui tips en Nine Star Ki inspiratie. En ontvangt als eerste nieuwe data en extra fijne kortingen!

JA! DAT WIL IK

 

Activiteiten

[ Tekst voor 'Adres' niet beschikbaar ]

Copyright © 2020 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline