Opleiding Feng Shui Professional - Rotterdam

Deze door CRKBO en ZHONG geaccrediteerde beroepsopleiding wordt verzorgd door de Feng Shui Academie en vindt plaats bij Centrum Djoj in Rotterdam. De opleiding is bedoeld voor iedereen die van Feng Shui zijn of haar werk wil maken. En werk wil maken van een betere leef- en werkomgeving waar mensen zich fijn en blij kunnen voelen. Ook is de opleiding geschikt om toe te passen naast een bestaande beroepspraktijk.

"One of the great, but often unmentioned, causes of both happiness and misery is the quality of our environment: the kind of walls, chairs, buildings and streets we’re surrounded by." schrijft Alain de Botton, filosoof

De twintig lessen worden twee-wekelijks gegeven door Nina Elshof. Voor meer informatie kun je de uitgebreide opleidingsbrochure downloaden via de gele button.

Deze beroepsopleiding wordt ook aangeboden in modulaire vorm die vijf verschillende Levels van elk vier lesdagen omvat. Deze vinden op diverse momenten door het jaar heen plaats.

Het lesgeld voor de jaaropleiding bedraagt € 2.245,= dit is inclusief het inschrijfgeld, een uitgebreide syllabus, koffie/thee en biologisch-vegetarische lunch.

Bij aanmelding dient € 125,= inschrijfgeld te worden voldaan. 

EXAMEN MAAND KORTINGSACTIE: van 1 juni t/m 30 juni krijg je bij betaling van het volledig lesgeld in één keer €250,- korting met code ikwildiekorting. Je betaald dan € 1.995,= voor deze jaaropleiding. Kies bij aanmelding voor het ticket met de vermelding KORTING om hier gebruik van te kunnen maken.

Liever gespreid betalen? Dat kan ook. Meld je aan voor de opleiding middels het gewone ticket en vermeld in de opmerkingen dat je graag in termijnen betaald.

Annulering: 

Mocht je door omstandigheden verhinderd zijn deel te nemen aan de opleiding waarvoor je je hebt ingeschreven, dan dien je dit schriftelijk (per mail) kenbaar te maken. Het betaalde inschrijfgeld wordt gerestitueerd indien je annulering binnen 10 dagen na inschrijfdatum bij ons binnen is. Bij annulering na 10 dagen vervalt het recht op restitutie van het inschrijfgeld, maar het eventueel reeds betaalde resterende lesgeld wordt dan wel gerestitueerd. 

Bij onvoldoende aanmeldingen of overmacht behoudt de Feng Shui Academie zich het recht voor de opleiding te annuleren, of naar een latere datum door te schuiven. Het betaalde inschrijfgeld of lesgeld wordt in dat geval volledig gerestitueerd. Mocht annulering van een opleiding noodzakelijk zijn, dan geschiedt dit tot uiterlijk één week voor aanvang van de betreffende opleiding.

Download de uitgebreide opleidingsbrochure via de gele button.

Het lesrooster kun je hier downloaden.

zaterdag 09 september11:00 tot 17:30Centrum Djoj, RotterdamLesgeld is inclusief een uitgebreide syllabus, koffie/thee en biologisch-vegetarische lunch.Klik hier om je aan te melden

Bijbehorende bestanden

Lesrooster R'dam 2016-201

nieuws archief

Geen nieuws

Copyright © 2017 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline