Jaaropleiding Feng Shui Professional

 

de Jaaropleiding

Jij hebt een voorliefde voor bijzondere interieurs en mooie meubels. Je betrapt jezelf er wel eens op dat je graag bij mensen naar binnen kijkt. Gewoon omdat je reuze nieuwsgierig bent naar welke mensen er wonen en hoe hun huis eruitziet! Instinctief voel je dat iemands woonomgeving veel over die persoon kan vertellen.

Hoe waardevol zou het dan zijn als jij de vaardigheden had om jouw waarneming in begrijpbare woorden te kunnen benoemen? Zodat je heel duidelijk kunt uitleggen wat het effect van omgeving is op iemands gemoed. En ook concrete handvatten kunt geven om dit waarnodig te verbeteren.

Mooi toch?

 

Opleiding Feng Shui Professional

In de jaaropleiding tot Feng Shui Professional leer je om met gebruik van de Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki de relatie tussen de mens en zijn omgeving op een gestructureerde manier te analyseren en te duiden.

Hiermee ontdek aan de hand van je eigen huis en leven hoe je jouw leven beter in balans kan brengen, optimaliseren en je welbevinden vergroten. Vervolgens kun je na het voltooien van de volledige opleiding als Feng Shui Professional ook anderen helpen hetzelfde te bereiken.

Feng-Shui-Academie.Nina-Elshof-Feng-Shui.huisje5

De jaaropleiding bestaat uit een traject met een aantal onderdelen. Als de diverse onderdelen afgerond zijn kan deelgenomen worden aan een centraal schriftelijk tentamen en vervolgens een centraal schriftelijk examen. Er vindt tevens een toetsing door middel van een praktijkexamen plaats. Als alle toetsmomenten met goed gevolg zijn afgelegd, ontvangt de student het diploma Feng Shui Professional

 

 

Opleidingsbrochure

Voordat je begint aan een nieuwe opleiding is het goed om op de hoogte zijn van de praktische zaken rondom de studie. Je kunt vrijblijvend onze studiebrochure downloaden. Bekijk ook zeker even de pagina met praktische studie informatie waar we belangrijkste gegevens op een rijtje hebben gezet.
 

 Aanmelden

Ben je enthousiast over de mogelijkheden van de Feng Shui opleiding en wil je je graag aanmelden? Kijk in onze agenda voor de komende startdata van de opleiding en meld je eenvoudig aan bij de groep van jouw keuze.

 

"De opleiding is heel compleet en je leert heel veel. Natuurlijk over Feng Shui. Maar ook over jezelf. En als je klaar bent kun je ook gewoon echt starten als Feng Shui adviseur. Datis heel fijn. Je kunt gewoon aan de slag."

Dimphi Goedhart

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 

Feng-Shui-Academie.Nina-Elshof-Feng-Shui.aarde-keuken

Copyright © 2018 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline