het Feng Shui Team

het Feng Shui Team

Een goed team mensen om je heen is een belangrijke voorwaarde om een organisatie als de Feng Shui Academie goed te laten functioneren. Lesgeven is en blijft namelijk mensenwerk, zowel vòòr als áchter de schermen. De docenten en de Raad van Advies worden daarom hieronder nader aan je voorgesteld zodat je een gezicht ziet bij de naam. We hopen dat dit zal bijdragen aan het tot stand brengen van een goed contact!

de Docenten

De Feng Shui lessen worden gegeven door een wisselende groep docenten die elk vanuit hun eigen expertise een bijdrage leveren aan de opleiding. De basislessen worden gegeven door Nina Elshof.

Nina Elshof Feng Shui

Nina Elshof (1961, Brummen) is afgestudeerd als binnenhuisadviseur en Feng Shui Professional. In 1995 heeft zij haar bedrijf Nina Elshof Feng Shui opgericht. Nina is grondlegger van de Feng Shui Academie die in 2005 is opgericht en die de eerste geaccrediteerde beroepsopleiding voor Feng Shui in Nederland aanbiedt. Naast directeur van de Feng Shui Academie is Nina werkzaam als auteur, Feng Shui adviseur, internationaal spreker en directeur van My Feng Shui; het door haar opgerichte platform voor afgestudeerde Feng Shui Professionals in Nederland. Nina is moeder van drie dochters en de trotse oma van vier kleinkinderen. 

Inmiddels wordt Nina erkend als dé specialist op het gebied van Feng Shui en Nine Star Ki in Nederland. Zij heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van diverse projecten waarin zorg en aandacht voor de mens centraal staat. Projecten zijn door haar onder meer gerealiseerd in de zorgomgeving, de uitvaartbranche, bij de overheid, in de commerciële dienstverlening, in winkelconcepten en het onderwijs.

Nina is auteur van drie Feng Shui boeken en levert als vaste columnist bijdragen voor de magazines Change en Holistik. Haar lezingen zijn een feest om bij te wonen en Nina is als gast regelmatig aanwezig in diverse tv en radio programma’s en wordt zeer frequent geraadpleegd voor artikelen over wonen, Feng Shui, opruimen en architectuur. In mei 2015 is bij Uitgeverij Ankh Hermes haar derde boek verschenen:  Huis & Ziel, de spirit van het opruimen

 

 

Wyona Praet - Feng Shui Academie

Wyona Praet (1982) woont en werkt in Nieuw & St. Joosland, Zeeland. Ze heeft haar Master in Management gehaald en is na haar studie in het bedrijfsleven gaan werken. Doordat ze graag persoonlijk iets wilde bijdragen aan de wereld, ging ze na een paar jaar op zoek naar iets buiten de zakelijke wereld. Hierbij kwam ze met Feng Shui in aanraking. Op korte termijn leverde Feng Shui positieve resultaten bij haar op en hierdoor wil ze deze kennis graag met iedereen delen. Na het volgen van de Feng Shui Professional opleiding bij de Feng Shui Academie heeft zij dan ook haar bedrijf House of Flow opgericht waarmee zij mensen helpt de flow in hun huis en leven (terug) te brengen.

 

 

Margo Ruiter - Feng Shui Acadmei

Margo Ruiter (1973) is haar hele leven al geïntrigeerd door kleur. Ze zag kleuren waar anderen die niet zagen. De kwaliteiten die ze altijd als normaal had gezien, bleken anderen bijzonder te vinden en sindsdien heeft zij zich toegelegd op onderzoek naar de toepassing van de energetische werking van kleur.

In 2010 heeft ze Zuci Infusions ontwikkeld, kleuren theeën die stuk voor stuk helend en balancerend werken op de chakra’s, en de Zuci Blacks die meer op geestelijk niveau actief zijn. De theeën blijken waardevolle ondersteuning te bieden tijdens de bewustwordingsprocessen die Margo begeleidt in haar praktijk. Het geven van cursussen en het begeleiden van mensen heeft haar veel inzicht gegeven in de werking van kleur op lichaam, geest en ziel. In haar boek ‘In je kracht door kleur’ introduceert Margo een kleurensysteem voor persoonlijke groei en bewustwording.

Voor de Feng Shui Academie verzorgt ze de vaklessen 'kleur', een kleurenbeleef dag en een 4-daagse module 'In je kracht door kleur.'

 

 

 

Adelaine Legters, (1966) woont en werkt in Doetinchem en heeft altijd met en voor mensen gewerkt. In 2006 is ze haar eigen praktijk gestart na de opleiding als Journey therapeut. Vervolgens is ze zich verder gaan bekwamen in numerologie, energiewerk, boeddhisme, sjamanisme, de kracht van gedachten, familieopstellingen, yoga- en meditatie, bewustzijnswerk, de helende werking van edelstenen en de Bach® bloesemremedies.

De belangrijkste inspiratiebron is voor haar de natuur met al haar goddelijke geschenken; de bomen, de planten, de edelstenen en mineralen. "De natuur geeft ons alles wat wij nodig hebben om ons te kunnen ontwikkelen, te voeden en te helen. Hier kunnen we dankbaar gebruik van maken", zo geeft ze aan. Het werken met de Edelstenen en mineralen heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Adelaine heeft hierin haar passie en vreugde gevonden, zowel in het geven van consulten als workshops en cursussen. Ze vindt het telkens weer bijzonder en verassend hoeveel de stenen voor ons mensen kunnen betekenen. Ze brengen verandering in ons bewustzijn, in ons denken, in onze emoties en in ons fysieke welbevinden. Kortom, natuurlijke geschenken met bijzonder helende waarde!

Adelaine heeft een relatie met Victor en is moeder van twee kinderen. Voor de Feng Shui Academie verzorgt ze de vaklessen 'edelstenen'.

 

 

Wenske Pasman - docent Feng Shui Academie

Wenske Pasman (1983) getrouwd en moeder van een zoon. Wenske werkt als coach en is auteur van het boek 'Jouw Leefstijl Formule'. 

Voor de Feng Shui Academie verzorgt zij de vaklessen 'communicatie'.

 

 

de Raad van Advies

Het klinkt gewichtig, een Raad van Advies en dat is het ook. Drie dames die hun sporen verdiend hebben in hun werk en in hun leven. Alledrie hebben zij affiniteit met of ervaring in het onderwijs en zijn als zodanig vakbekwaam om hun adviserende en beschouwende taak uit te voeren. Daarnaast zijn zij alle drie Feng Shui en Nine Star Ki adept en geschoold in deze mooie technieken. Alle drie passen zij deze principes in verschillende vormen toe in zowel hun dagelijkse leven als in hun werk.

Mariet Seuren-Smorenburg

Mariët Seuren-Smorenburg           

Mariët is studiebegeleider en assessor bij Hogeschool HAN, Feng Shui Professional en Scheidingscounselor. Zij is vanaf 1977 werkzaam in en voor het onderwijs. Eerst vele jaren als leerkracht in het Speciaal Basisonderwijs en Regulier Basisonderwijs en vanaf 2000 als studentenbegeleider en assessor van PABO studenten, Opleider in de School en sinds 2010 assessor aan de opleiding Pedagogiek. Beide laatste functies bij de HAN. In 2013 heeft zij zich zelfstandig gevestigd. Binnen de VOF AdvieSeuren, is zij o.a. scheidingscounselor en FengShui-adviseur. Met name de Nine Star Ki kennis komt haar daarin erg goed van pas.
Zij woont samen met haar man in Velp en is moeder van drie, inmiddels volwassen, kinderen.

 

 

 Elly van Gerrevink

Elly van Gerrevink 

Elly is opleidingsadviseur bij een grote zorginstelling in Friesland, is 57 jaar en woont in Groningen, nu nog aan de rand van de stad en platteland. Elly is sinds 2013 Feng Shui professional. De opleiding - het modulaire traject - heeft zij in Doetinchem gevolgd. Haar bedrijf heet DeliFengShui. Deli, naar haar naam Deliana, en Deli omdat, zoals Elly zegt: 'het zo mooi verwijst naar het woord daily in het Engels: dagelijks Feng Shui in je leven en Feng Shui in je dagelijkse leven!' Over Feng Shui zegt zij: 'Ik vind Feng Shui in EEN woord geweldig, voor mij heeft Feng Shui betekend dat mijn leven, ik dus, meer is gaan stromen. Ik zie hoe toepasbaar het is voor mezelf en voor andere mensen, in "kleine" kwesties en grote levensvragen.'

 

 

de Mensen achter de schermen

De administratieve kant van de Feng Shui Academie, is voor een groot deel in de vaardige handen van Adelaine Legters en Susan Wallenburg. Adelaine houdt zich bezig met de financiële administratie en heeft een eigen praktijk voor individuele begeleiding. Susan onderhoudt het contact met onze studenten, handelt aanmeldingen af en beantwoordt de vragen die bij ons binnenkomen over de opleiding. De organisatorische kant van de Feng Shui Academie wordt, in samenspraak met het voltallige team, aangestuurd door Wenske Pasman. Zij zorgt voor het beheer van alle agenda's, promotionele activiteiten en deelnamen aan relevante evenementen. Wenske is ook Nina's oudste dochter en heeft een eigen praktijk als leefstijlcoach.

 

 Adelaine Legters
Susan Wallenburg - Feng Shui Academie  Susan Wallenburg
Wenske Pasman

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Copyright © 2018 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline