de Feng Shui Academie

 

Alhoewel Feng Shui in onze Westerse cultuur een relatief nieuw begrip is, is het een techniek die in Oosterse culturen al duizenden jaren in praktijk wordt gebracht. Feng Shui is een filosofische benadering om de relatie tussen de mens en zijn omgeving te analyseren en te duiden. Feng Shui kan, door de omgeving te vernieuwen en van nieuwe energie te voorzien, het welbevinden van de mens, van jou dus, enorm verbeteren.

In Feng Shui zijn een aantal principes samengebracht die bij nader inzien niet alleen heel logisch zullen blijken te zijn, het zijn ook principes die uitgaan van een samenhang die er bestaat tussen de mens en zijn omgeving en een wederzijdse beïnvloeding tussen beide. Het ontwikkelen van kennis en begrip van deze principes geeft de mogelijkheid om deze zelf te kunnen toepassen waardoor harmonie, comfort en balans gecreëerd kunnen worden in elke denkbare omgeving.

De Feng Shui Academie hanteert de principes van Conceptual Feng Shui. Wat dit inhoudt kun je hier lezen. De opleiding leidt je op tot Feng Shui Professional.

de Opleidingen

De Feng Shui Academie onderwijst de vaardigheid om door middel van Feng Shui en Nine Star Ki mensen te helpen om antwoorden te vinden op persoonlijke vragen over wonen, werken en leven. De geaccrediteerde en gecertificeerde beroepsopleiding, workshops en lesmodules bieden iedereen de gelegenheid om Feng Shui te leren begrijpen en er mee te leren werken. Doel is je hiermee in staat te stellen om allereerst je eigen leven beter in balans te brengen en te optimaliseren en je welbevinden te vergroten. Vervolgens kun je na het voltooien van de volledige opleiding als Feng Shui Professional ook anderen helpen hetzelfde te bereiken.

"Het is een manier om te kijken naar je interieur. Maar ook een manier om in contact te komen met jezelf."

Daniëlle Noll-Vermeulen

De opleidingen zijn om te beginnen natuurlijk bedoeld voor het overdragen van kennis en om je in te wijden in de kunst van het toepassen van Feng Shui en Nine Star Ki. Daarnaast is het echter ook een pad van persoonlijke bewustwording die je je het best gewaar kunt worden aan de hand van je huis. Het resultaat zal zijn dat je de uitdagingen van het leven met een groter gemak en vanuit een dieper bewustzijn tegemoet kunt treden.

 

 Erkend en geaccrediteerd

De Feng Shui Academie is geaccrediteerd door het CPION voor het CRKBO-register (BTW-vrijstelling). Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door KTNO voor BATC, LVNG en VBAG (beroepsopleiding, bij- en nascholing) Acccreditatie door de ZHONG (verlenging) en SNRO (aanvraag) zijn in behandeling. Daarnaast werken we samen met het UWV aan het vergroten van arbeidskansen. Lees hier het volledige overzicht van de accreditaties en de verschillende voorwaarden.

     CRKBO logo


  

                 

Zhong logo Feng-Shui-Academie

 

SNRO

 

 

         

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

[ Tekst voor 'Slogan' niet beschikbaar ]

GRATIS DOWNLOAD

Feng Shui in de slaapkamer

Ga aan de slag met deze DIY- slaapkamerinzichten, leer een slaapkamer beoordelen met Feng Shui en krijg inzichten die je direct kunt gebruiken voor het verbeteren van je slaap. krijg hier jouw exemplaar

 

Activiteiten

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

[ Tekst voor 'Adres' niet beschikbaar ]

Copyright © 2017 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline