de Feng Shui Academie

 

Alhoewel Feng Shui in onze Westerse cultuur een relatief nieuw begrip is, is het een techniek die in Oosterse culturen al duizenden jaren in praktijk wordt gebracht. Feng Shui is een filosofische benadering om de relatie tussen de mens en zijn omgeving te analyseren en te duiden. Feng Shui kan, door de omgeving te vernieuwen en van nieuwe energie te voorzien, het welbevinden van de mens, van jou dus, enorm verbeteren.  

In Feng Shui zijn een aantal principes samengebracht die bij nader inzien niet alleen heel logisch zullen blijken te zijn, het zijn ook principes die uitgaan van een samenhang die er bestaat tussen de mens en zijn omgeving en een wederzijdse beïnvloeding tussen beide. Het ontwikkelen van kennis en begrip van deze principes geeft de mogelijkheid om deze zelf te kunnen toepassen waardoor harmonie, comfort en balans gecreëerd kunnen worden in elke denkbare omgeving.

 

de Opleidingen

De Feng Shui Academie onderwijst de vaardigheid om door middel van Feng Shui en Nine Star Ki mensen te helpen om antwoorden te vinden op persoonlijke vragen over wonen, werken en leven. De erkende beroepsopleiding, workshops en lesmodules bieden iedereen de gelegenheid om Feng Shui te leren begrijpen en er mee te leren werken. Doel is je hiermee in staat te stellen om allereerst je eigen leven beter in balans te brengen en te optimaliseren en je welbevinden te vergroten. Vervolgens kun je na het voltooien van de volledige opleiding als Feng Shui Professional ook anderen helpen hetzelfde te bereiken.

De opleidingen zijn om te beginnen natuurlijk bedoeld voor het overdragen van kennis en om je in te wijden in de kunst van het toepassen van Feng Shui en Nine Star Ki. Daarnaast is het echter ook een pad van persoonlijke bewustwording die je je het best gewaar kunt worden aan de hand van je huis. Het resultaat zal zijn dat je de uitdagingen van het leven met een groter gemak en vanuit een dieper bewustzijn tegemoet kunt treden.

     CRKBO logo                                           

Zhong logo Feng-Shui-Academie

                 

                  
     

 

 

[ Tekst voor 'Slogan' niet beschikbaar ]

Doe mee!

Maak gebruik van de speciale korting op

de workshop Kennismaken met Feng Shui.

Kijk in de agenda voor data en meld je aan!

 

Activiteiten

De RSS kon niet geladen worden.

[ Tekst voor 'Adres' niet beschikbaar ]

Copyright © 2016 Feng Shui Academie.com
Ontwerp & Realisatie door GemakkelijkOnline